Dödsgym

Min lediga dag användes till att jobba och efteråt att vara halvt med på fotbollstillvalet. Följde sen med mamma och moster till gymmet för första gången på minst 2 månader! Min moster Lina är sjukgymnast och hon kan många jobbiga övningar, som hon plågade oss med. Var på tiden att jag släpade mig dit igen, även om mamma påpekade att jag skulle ta det lugnt och inte överanstränga halsen. Det är det jobbiga att jag inte vet hur mycket jag kan ta i utan att göra det värre, så få ta de lite lugnt helt enkelt.


Spakväll

Först stack annelie och jag hem till mig och lagade kycklingwook. Vi stack senare vidare till Julia och skar upp frukt och gjorde smoothie. När allt var klart kom Amanda och vi alla kröp ner i bubbelpoolen och bastun. Tackar tjejorna för myspyset!<3

James

Är och titta för första gången på James när han spelar fotboll. Och med tanke på att han tränat 2-3 träningar i höst, så är duktig :) bild kommer senare för det krabbat från mobilen nu.


Matte med Petrus Galen

Bästa klassen! <3


Busfrö


Det finns två sorters människor:
-De som tror att man går från barn till vuxen, att man växer upp och mognar.
-De som tror att man alltid har kvar barnet i sig, att man mognar men kan vara barnslig.
Sen är det jag, jag vet att jag aldrig kommer växa upp eller sluta vara barnslig!

Flamsskola

Hade riktigt kul i skolan idag, synd bara att den var lite för lång.

Var också nere en stund på träningen och hjälpte till att träna målvakterna

"If Gud whants to mess with me I just go around him"

The day that was today

Efter att ha gått och lagt sig halv 3 så tvingade jag mig upp halv 8, tur att jag slutade redan vid 12!

Diggar Antes sönderslitna skor som han har lagat med silvertejp!


Städade köket, vilket behövdes ;)

Tog sedan en runda till Henny och pluggade matte. Känner att jag börja få in det här med att plugga nu, stolt.

It's my new drug

Åkte ner till simhallsplanen idag igen. Pappa och Meya tillbringade tiden i hundrastgården med Pepsi (Meyas bror) och några till kompisar. Jag stod och kastade spjut efter spjut, kan inte förklara vilken underbara känsla det är! Längtar tills jag blir frisk så jag kan köra redig styrketräning och springa, så jag kan ta ansats och ta i ordentligt. Åh, glad är jag!!!


uttråkad...

Idag pluggade jag faktiskt vilket jag är väldigt stolt över! Fast jag tröttnade snabbt så jag drog med pappa och kastade spjut. Jag kan ju inte träna fotboll för då anstränger jag halsen men kasta spjut gör ju inte det kom jag på. Det gick faktistk hyfsat bra kastade runt 30 ( fast det är ju inget vidare egentligen)  men eftersom jag inte kastat spjut på 3 år och just nu har jag noll i muskelmassa så är det godkänt enligt mig! Kännde att detta gjorde min dag så nu är jag lycklig, känner att det kommer bli en bra vecka!


I'm back! ;)

Måste erkänna att jag saknar att blogga,haha. Eftersom jag inte kan träna måste jag ju ha något att göra och ett ställe att få ut min frustration över det. Så lovar inte inlägg varje dag men ibland ialf.


Mössan köpt i år på Gina som jag förmodligen kommer leva i  i vinter!


Bye

Japp, nu säger jag hejdå för mig. Läste igenom bloggen och tycker själv den är riktigt tråkig. Har ju sagt innan att jag tröttna och skulle prova att förändra den men nja det är liksom inget kul längre. Jag gör ju bara ( för det mesta) sådant jag gilla. Har ju ialf provat på detta med att blogg men det är nog inte riktigt min grej. Men tar inte bort bloggen för vem vet, de är ju lätt att falla in i gamla vanor, så kanske börjar igen. Fast det blir inte förren jag blivit frisk så räkna med några månader minst, haha om jag nu börja igen då förstås. Jag läser hellre bloggar så om ni vill få en glimt av mig så kanske det kommer upp något i min systers blogg. http://lifetoremember.blogg.se/
Ha det bra alla!


Egypten <3

Thailand<3

Marknad


Dagen spenderades med bästa Mirre. Åkte karusell, köpte en ring, marknadsgodis och slush.

Blev sedan film och stekta kantareller på rostat bröd.

What I did yesterday

När mamma kommit hem med kantarellerna bestämde vi oss för att åka en snabbis till stan. Så ungefär efter en butik var jag helt slut, nej det här med att bli frisk funkar inte så bra för mig precis. Jag orkade ialf med några butiker, lite fika på ben's and jerry's innan vi tog nån butik ute vid IKEA och såklart en snabbis inne där också. Skyndade oss hem för att plåga mig mer genom att titta på när tjejorna spelade match. Resten av kvällen surade jag, ganska mycket för att hela Emmaboda festade med insparkfest medan jag låg hemma sjuk.


mums!

Ännu mera mums!!

Hittade en kofta på Cubus 199 kr, blev lite besviken då jag inte fick med mig de andra koftorna hem som jag spanat in but that's life.


I torsdag


I torsdags fick jag ett ryck och möblerade om mitt rum. Nu är det nästan klart, lite städning och små fix så. Nu ska jag ha lördagsmys och äta redig thaimat som James gjort, ska komma ifatt med uppdatering sen :)

My beloved mother

Vaknade och hann somna om och vakna igen och ändå var klockan inte mer än 09.30.  Jag öppnade dörren och två söta hundar hoppade genast upp och gosade ner sig bredvid mig i sängen. Några minuter senare kom mamma in med en kopp mannagrynsvälling som hon gjort, innan hon och morfars sedan begav sig iväg för att plocka svamp. Precis som de visste vad jag behövde, världens bästa familj kallar man det!


When you not alone

Fick reda på att jag få träffa specillist läkaren den 10 oktober! Ska jag behöva vänta över en månad på att få riktig hjälp? Idiotiskt! Hur jag mår går upp och ner hela dagen och skrattar jag gör det ont, gråter jag gör det ont, pratar jag gör det ont. Kan ju inte göra något utan att må dåligt! Det värsta är inte att må dåligt utan att inte bli bättre eller att veta att jag bli bättre snart.


Vi har en stor soffa men båda ska ligga bredvid mig och hur kan två så små hundar ta sådan plats.


En ny Ängel som vakar över oss

I natt gick Gammelester (morfarsmor) bort. Det finns många minnen med henne eftersom hon har funnits nära hel min uppväxt. Som när jag var liten då vi ofta åkte till hennes mysiga hus vid skogskanten för att äta kroppkakor eller bara fika. Hennes kroppkakor var de godaste som finns utan tvekan. Jag var ju ett ganska stort busfrö när jag var liten och att tillbringa tid hos henne tyckte jag var jättekul. För det mesta när de vuxna fixade ved eller satt och drack kaffe, sprang jag runt i skogen på upptäcksfärd.

Du har en stor familj och vi alla kommer sakna dig mycket gammelEster och du var en riktig cooling allt! <3


Hennes tårta för ett år sedan ( snodde bilden från systers blogg)

I want!

Är vädigt shoppingsugen på härliga o gosiga höst koftor. Måste nog helt enkelt på en shoppingrunda snart!Samtliga koftor nedan är ialf från Ginatricot.

299kr

149 kr

399 kr

199 kr

199 kr

Lilla sjuka mig

Mamma och jag funderar på en utomlandsresa på mitt höstlov.

Idag tog jag mig inte upp ur sängen så blev ingen skola. Mamma var jättesöt och kom in med en kopp mannagrynsvälling, så hela dagen har spenderats i sängen eller soffan. Imon ska jag få reda på när speciallist läkaren kan träffa mig, hoppas det är snart.

.

Mår förjävligt. Får se om jag orkar mig upp ur sängen imon för en lång skoldag. Ser ut som en hamster enligt mamma, hela halsen o ansiktet känns svullet. Det värsta är att jag mår sämre och är mer svullen varje dag jag vaknar. Blir jag lite mer än lite mer svullen tror jag inte jag kan andas. Just nu kan jag inte få i mig mat (mixad mat, yoghurt) utan att nästan kväva mig själv, ja det är så illa.Usch, verkade väldigt negativ nu men det är på bloggen jag tar ut det. Nae, nu ska jag ta tag i att försöka bli frisk! Hoppas alla ni andra mår bra!


Don't say why me, say try me!

................................

Ingen blogglust just nu...en lång skoldag och halsen blir bara sämre.


Jag tycker alla borde titta på denna!

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE&feature=player_embedded

Vore tacksam om nån kan berätta hur man får klippet på bloggen direkt ??? ;)


Inget för mig precis ;)



Eftersom jag inte får/kan träna så blev det att tillbringa ännu en kväll framför tvn och Idol. Måste säga att Alexander (bard?) inte är den snällaste precis, men ibland överraskar han med lite fina ord.


I have to help my self beacuse no one else will


Gick inte upp som planerat men han ändå duscha och äta innan jag stack till läkaren. Jag har ingen aning riktgit men jag fattade det som om jag hade halsfluss ialf... Men inget penicilin fick jag eftersom det ändå inte hjälper och hur ska jag då bli frisk?! Läkare skiackade ialf iväg en remiss så jag ska få träffa en specialist, men det kan ju dröja ett tag. Så sålänge får jag klara mig på smärtstillande men hur ska det hjälpa mig att få ner svullnaden vet jag icke. Tur att jag hade kort dag idag så jag kom hem vid 12, tror inte jag hade orkat mycket mer. Jag fick helt enkelt också konstatera att det inte kommer bli någon mer fotboll denna säsongen, inte för att jag har kunnat spela så mycket innan i år då jag också varit sjuk.... Är ialf piggare i hjärnan även om jag blivit sämre i halsen. Det bästa med att har onte i halsen är at tjag får äta massor av glass då det tar ner svullnaden i halsen, mums! :D




Inget vidare väder idag men efter regn kommer väl solsken?

Dags igen för IDOL

Ikväll kom Mirre hit och gjorde mig genast på mycket bättre humör! Jag är lyckligt lottad som har en sådan underbar bästa vän som henne! Tack för att du finns älskar dig Mirre!<3 Vid 20.00 slog vi oss ner framför Idol som började idag och hoppas att jag snart får se min lilla fina vän där. Ska se till att gå och lägga mig nu så  jag orkar upp imorgon, måste gå till läkaren innan skolan....


Jag som en busig 4 åring (tror jag var så liten då ;)..)

Take one step at the time


Skulle egentligen haft en myskväll med flickorna men kände att jag hade noll energi. Så spenderade istället kvällen halvsolvande i soffan.

James och Matilda firade att de äntligen har beställt resan till Thailand. De åker den 10 oktober och jag tror nästan jag är gladare av att slippa dem i över 3 månader ;)

Idag har jag försökt ta tag i läxan och det var inte det lättaste, min hjärna går på energisparläge så fattar i stort sätt inget! Spanskan var som att läsa japanska och matten som jag brukar köra igenom utan en blinkning, kändes  värsta svårt! Både kroppen och hjärnan är ur funktion, taskigt läge där.

It's like a dark tunnel with no end...

Okej, detta kommer bli ett riktigt tråkigt inlägg för er att läsa men måste få ut det på nåt sätt annars orkar jag inte! I torsdags tog jag sista pencelinet på tredjekuren och tänkte att nu blir jag nog faktiskt frisk. Idag vaknade jag med ont och svullnad i halsen, blir man trött eller?!  Jag har försökt att vara positiv o bitit ihop för att gå till skolan eller jobba. Jag kan säga att min energi börja ta slut. Jag vet inte hur jag ska orka gå i skolan och plugga, om jag inte blir frisk snart. Att äta så mycket pencelin om och om igen, tar helt musten ur en! Det värsta är ju att jag inte kan träna eller spela fotboll!! Aja, nångång ska jag väl bli frisk och jag hoppas att det blir snart! Så nu har jag fått vara negativ så nu kan jag bli positiv igen och skita i den här jävla fucking halsflussen!



Hittade dess som jag fått nångång när jag gick i 2/3 på lågstadiet, bra att läsa när man behöver lite uppmuntran.

Jag saknar dej



Amanda och jag träffades på pizzerian och åt lite. Sedan stack vi på bio med Sanan och Julia, "jag saknar dej". Tror alla vi fyra satt och stor lipade! Skyndade mig hem för att se det sista på emkvalet, o ja........

En ledig fredag



Eftersom jag har "studiedag" varje fredag nu så tog jag en rejäl och behövlig sovmorgon. Idag var det dags att ta tag i rummet, poolen och veden. Allt är klart så nu ska jag fixa tvätten också usch när man städar tar det aldrig slut känns det som!

Boys Don't Cry


Skolan som faktiskt var riktigt rolig!

Direkt efter skolan började jag jobba och vid 7 slutade jag, så då släpade jag ner mig till träningen. Jag är inte frisk så kan inte träna men idag tog jag sista pencelin tabletten, så håller tummarna! Sedan myste alla ner sig framför true talent och tacos, o jag med datorn i knät. Jag erkänner, jag är beroende!

RSS 2.0