Wii





Frida kom till mig en stund och vi spelade wii- mariocart och wiifit. Nu ska jag ta och plugga och städa innan mamma dödar mig..( skoja bara med dig mamma) puss

A little dream



Har idag gosat ner mig i ett varmtbad med badskum och levandeljus. Passade även på att läsa utvandrarna som ska vara klar imorgon, har vell kommit ungefär halvvägs.... Nu sitter jag med en kopp varmsaft och lite mat framför tvn för att se vad som händer resten av dagen.

27 februari


Det gäller att njuta av de vackra stunderna i livet

Är fortfarande sjuk så imon blir det ingen skola för min del. Idag har jag bara tagit det lungt och försökt bli frisk. Har även varit nere en snabbis på träningsmatchen, så jobbigt att inte få träna! Men hoppas på att kunna träna denna eller nästa vecka om jag inte blir sämre igen förstås.

gosiglördag






Mirre har varit här största delen av dagen som vi sedan spenderat i soffan framför tvn. Ikväll har vi tittat på trassel som är mycket bra disneyfilm och har precis slagit ner oss i soffan igen med blåbärsglass och ska titta på the proposol. Har även tramsat runt och lyssnat på denna låten http://www.youtube.com/watch?v=N8ZNjrDFyiI .

Tjejkväll





Jag börjar bli bättre nu så besämmde mig för att vara med på tjejkvällen ialf, trots att jag fortfarande är sjuk dock. Men med lite vänner, många skratt och en bra film kan man bli lite piggare och även friskare. Så tack mina fina vänner för en mysig kväll (:

....


Min dag har spenderats i sängen, vårdcentralen, sängen och soffan.
 Eftersom jag hatar te och läkaren sa att jag skulle dricka det, har jag druckit varm saft istället och ätit ett okänt antal
choklad fingerkex. Annars har jag bara druckit vaniljyoghurt men hoppas på att kunna tvinga i mig lite soppa. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och drömma tbx till värmen.

nyttig efterrätt



Innehåller vanilj kesella,blåbär, en gnutta sötningsmedel och pyttelite vaniljsocker.
Hur nyttigt som helst och skit gott! Juste bara för att Emelie och jag tog en bild vid naturgodiset, kan jag säga att det innehåller lika mkt kalorier i naturgodis som vanligt godis. Inte för att jag bryr mig om kalorier men man tror ju det är nyttigt eftersom det heter natur. Tittar på she's the man, har sett den säkert tusen gånger men den är så bra.

Kycklingwook









Efter vi mött upp Emelie i Lenhovda stack vi hem och slappade en stund. Sen tog vi tag i våra liv och gjorde kycklingwook, mums! Nu ska vi sticka till affären och handla lite och sen blir det filmmys! Måste bara säga att jag saknat min Emelie<3

En skogsrunda














Var ute en runda med hundarna i skogen. Väldigt kallt men skönt med frisk luft och att röra lite på sig.
När jag kom hem kröp jag ner i soffan med hosta och värk i halsen, alltså ingen träning ikväll. Jag som trodde att jag äntligen blivit frisk efter att varit sjuk i veckor, tydligen inte... Aja, man få göra det bästa av det. så nu sticker jag för att hämta min söta bästis Emelie som jag inte träffat sen höstlovet!


Tack!

Vill bara tacka Felicia som fixat min blogg, den blev jättefin! http://felicialinner.blogg.se/

The new me



Har nyss kommit hem från en morgon hos frissan. Jag behövde verkligen en förändring man blir så trött på sitt hår ibland. Så jag klippte lugg och färgade det. Trodde aldrig jag skulle våga klippa lugg i mitt hår! Men resultatet blev faktiskt bra tycker jag, är ialf nöjd.

Skräckis




Kvällen spenderades framför tvn med Annelie och syster. Först tittade vi på The walking dead när den slutade förstod vi att det bara var en serie, alltså kommer jag sitta fast de närmaste 5 söndagarna. Efter blev det paranormal activity 2, Annelie och jag satt och kramade varandra. Jag hatar att se skräckfilmer och blir så rädd. ändå gör jag det bara för att. Jag vågade inte gå ut i källaren själv ens efter det och gissa om jag skrek när min otäcka syste sen släcker lampan när jag väl pallrat mig ut!! Helt enkelt satte vi på en annan film efter så jag skulle kunna gå och lägga mig sen. Så nu kl 04.22 tycker jag att filmen inte var särskillt farlig utan mer komisk. så säger godnatt och myser ner mig i min underbara säng.

Söndag




Idag Var vi bjudna på middag hos farmor, då fick vi mackor med leverpastej och bacon mumsigt! Efter var det dags för träning utomhus, usch kallt! Men halsen kändes nästan inget så jag kan nog  äntligen börja träna ordentligt igen! Annelie kom nyss hit och strax ska jag, Annelie, Elma och syster titta på paranormal activity 2. Annelie och jag kommer nog att sitta och hålla om varandra.

Saknar



Vill åka tillbaka, vill sola, bada och göra ny, spännande saker! vill resa till Thailand eller bara ut i världen!

Girlsen




Dagen har spenderats i Kalmar med Syster, Mirre och en massa kläder. Var i stan förra helgen också men man blir ju aldrig trött på att shoppa. Kom hem några plagg rikare, ett par skor och trötta ben. Pengar är ju faktiskt till för att användas eller hur! Har nu tänkt att tillbringa resten av kvällen i soffan framför en varm brasa.

Filmkväll




Kvällen började med att Julia och Emelie kom hit och vi spelade buzz, sen stack vi till återträffen och det var inte precis någon hitt. Så vi åkte och kidnappade Sanna och hade myskväll med film och film från högstadiet. Ibland önskar jag att man kunnde stoppa tiden. Ett filmklipp kommer nog upp senare från högstadiet (:

Lov


Balen i 9 an

Försov mig idag igen men som tur var hann jag i tid till skolan ialf.  Dagen gick ganska snabbt och avslutades med en härlig idrottslektion! Jag har äntligen sportlov vilket känns som det passar perfekt just nu. Ikväll har vi återträff med 9:an så strax kommer Emelie och Julia hit innan vi drar vidare. Få se om det är något att ha annars sticker jag nog hem ganska snabbt. Mamma sitter och planera utomlandsresa för henne och mormor. Jag vill också hänga med så ska försöka få in mig i planerna på något sätt.

Frisk?


Bara för att jag tycker den här bilden är så häftig på min kära syster.

Idag kom min lilla söta Mirre hit och jag hjälpte henne plugga fysik. Fast det gick kanske inte jättebra då vi pratade mer om att ändra våra rum och shopping än atomer. Vi fick även för oss att vi skulle sticka till affären och handla kladdkaka, så snabbt till affären å tbx. För att slå oss ner i soffan med varsin tallrik med mumsig kladdkaka! Sen var det 20 min innan min träning började, så kastade på kläderna och stack dit. Crossfit var det och ja nu efter är jag helt slut! Har varit sjuk över 4 veckor och inte tränat på över 2 nu (tränade alltså de 2 första veckorna jag var sjuk...). Jag känner mig ialf frisk (tror jag) så nu ska jag få tbx min styrka och kondition. Kommer alltså lägga mig i sängen med ett leende på läpparna och en helt slut i kroppen.

Typiskt mig.



Idag har jag bara två lektioner eller ja en eftersom jag somnade efter frukosten så missade jag den första. Så om några minuter sticker jag bort för att ha drama vilket är väldigt kul eftersom vi mest slappar just nu och så håller vi på att göra masker. Idag har jag "läst" utvandrarna en stund och varit ute med hundarna i kylan! Vill ha vår eller helst vill jag ha sommar. Vad jag älskar mitt liv, varje minut och varje sekund. Livet är ett äventyr med risker, så lev men va beredd på att det inte alltid är lätt.

A life to remember


Idag harr jag haft mina uderbart sköna byxor (eller vad man ska kalla det) på mig, bilderna ovan. Att sega sig fram genom skolan är ju knappast det roligaste men tyvärr nödvändigt. Jag vill bara packa en väska och åka till en öde ö och tillbringa en/flera månader där. Att få uppleva något nytt och spännande och inte veta vad som ska hända näst. Att kunna samla sina tankar och få ha sina egna drömmar och fantasier. Att få inspiration från nya platser och bilda sin egen uppfattning. Jag vill hitta mig själv och vem jag verkligen är och vill vara.
Jag vill kunna lita på andra och kunna älska andra. Då gäller det att börja med mig själv.
Mitt liv kommer bli ett liv att komma ihåg med en massa äventyr, det är jag säker på.

Kvällsmys


Nu är historia a kursen över och därmed slutar jag 14,10 på måndagar vilket är väldigt skönt!
Så hann hem en stund innan jag stack och jobbade. Har ett underbart jobb som kontaktperson där jag kan ta med mina hundar. Bara lite jobbigt med tystnadsplikt så kan tyvärr inte berätta vad för kuligt vi gör. Kom hem nyss och har plummsat ner i soffan med mat och datorn i knät. Nu är det myskväll med familjen som gäller!

Happy Valentine's Day


En seg morgon som alltid när det är måndag men det fanns två positivia saker när jag vaknade. 1. Jag är ledig imon och 2. Det är alla hjärtansdag. Jag tycker det är så mysigt med alla hjärtansdag! Att bara få umgås med dom man bryr sig mycket om och mysa med tända ljus, en varm brasa och härlig stämmning. Det behöver man verkligen nu i det kalla och snöiga vädret. Bilden få symbolisera hur mysig dagen är plus att jag älskar gosidjur för dom är så gosiga. Hoppas alla få en underbar dag! Kramisar

Flashback


Eftersom jag praktiskt taget nästan inte gjort något idag tänkte jag skippa bloggandet. Men så hittade jag den här bilden från Thailand när jag satt på en krokodil så jag tar dagen lite snabbt ialf. Steg upp firade mamma innan hon stack till jobbet sen somnade jag igen. Tränade några små och söta fotbollstjejer, sedan städat och hängt vid datan lite. Pallrade faktiskt också ner mig till fotbollsträningen fast jag inte kan träna men gud var kallt det var så det blev snabbt hem igen. Nu ska jag och pappsen titta klart på en film innan det är dags för sängen.

Birthdaycake




En härlig sol sken in genom fönstret när jag vaknade idag, nu vill jag verkligen ha vår! Tänk att äntligen få gå ut utan jacka och med vårkläder och få höra fåglar kvittra i träden igen! Idag hade vi kalas här hemma så hembakadtårta och kycklingsallad stod jag för. Fick tyvärr ingen bra bild på tårtan.


Fredagsmys

Smög ifrån lite tidigare från skolan för sticka in till syster i växjö, så vi passade på att gå lite på stan å shoppa. Jag blev lite besviken då jag inte lyckades hitta allt jag tittat ut på nätet. Så är det när man inte bor i nån storstad! Hittade ialf lite kläder som jag tror jag kommer stormtrivas i. När vi tagit oss hem fixade vi lite mumsig mat och kröp ner i soffan framför en öppenbrasa och två filmer.


Eftersom det tar sin lilla tid att åka till Växjö så blev det några kort med mobilen
och musik på högvolym.

10/2

Eftersom jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag(feber + ont i halsen) så har jag bara sovit i soffan med tv och dator framför mig. Har precis satt på bastun och ska göra en rejäl inpackning i håret sen får vi se vad som händer ikväll.


Bild från början av hösten 2010 som min kompis Henny tog med hennes nya systemkamera.

9/2

Efter en lång dag i skolan med bultande huvude, värkande hals och feber känns det skönt att veta att sängen väntar på mig nu!

Jag ocg syster i Thailand, vad vi längtar tillbaka!

Carpe Diem

Ja, det ordet har börjat bli ganska populärt tycker jag. Men gud vad bra det stämmer in på livet! Har nyligen varit i Thailand och jag kan säga att det fått en att tänka. Jag och min syster träffade många härliga människor där och en av dem är Thailändare men har bort i sverige i 6 år, innan han stack tillbaka till thailand igen. Vi har lite kontakt med honom och just nu har han inget jobb = inga pengar = ingen mat! Jag har alltid uppskattat allt jag har, men jag har börjat göra det ännu mer, för alla har det inte så lätt.

Ja, det ordet har börjat bli ganska populärt tycker jag. Men gud vad bra det stämmer in på livet! Har nyligen varit i Thailand och jag kan säga att det fått en att tänka. Jag och min syster träffade många härliga människor där och en av dem är Thailändare men har bort i sverige i 6 år, innan han stack tillbaka till thailand igen. Vi har lite kontakt med honom och just nu har han inget jobb = inga pengar = ingen mat! Jag har alltid uppskattat allt jag har, men jag har börjat göra det ännu mer, för alla har det inte så lätt.

RSS 2.0