Dagen är 26 Juli



Idag har jag mst tagit det lungt eller ja jag har ju faktiskt städat en hel del, tummn upp! Har även spenderat tiden framför datan och the sims 3, sjukt hur man fastnar! Det har nu börjat komma lite folk hit ftersom det är dags för Emmabodafestivalen!!! Wiho, och vem har inte fixat någon biljett eftersom hon precis har bestämt att gå? Aja, få hoppas det fixar sig annars har man ganska kul utanför också :):):)

Ölansdjurpark

Har spenderat dagen med en massa busungar på ölandsdjurpark!












Tips!

Fler besökare kika in HÄR!!

Köpenhamn






Lördags morgon i tåget påväg mot Danmarks huvudstad.

Shopping

Lovade Henny att prova långklänning och helt knäpp ser jag ialf inte ut.


Medtagen lunch snållänning som man är.


Tröttnat på att gå runt

Tivoli dags!

Resturang Promenaden

Henny kännde att hon fick en halv gris på tallriken

Knäppa familjen



Mångamångamånga åkturer!

Tre rundturer med turistbuss för att slippa regnet, haha...



Påväg hem med tåget igen på söndag eftermiddag. Trötta och med blåmärken efter lite för mycket engagemang i karusellerna dagen innan!

inte mycket att säga

Lite bloggtorka nu och om jag har bloggat har det varit ganska tråkiga inlägg. Jag ska försöka bli lite bättre nu, för nu är jag ledig från jobbet ( förutom 9h) i 3 veckor! Så då hittar jag på lite mer än att bara jobba, sova och äta. Så tack till de som har fortsatt att kikat in på bloggen trots dålig uppdatering :)

Dags att städa?



Har jobbat hela dagen och tog sen en lite tupplur när jag kom hem. Tacos blev det till kvällsmat och nu ska vi mýsa ner oss i soffan framför någon film. Tänkte också visa min syster och James sovrum så kanske de tar tag i att städa. Det ser ju ut som en svinstia! Vad jag har hört så är det James som inte vill städa... haha.

Min sengångare <3


Efter jobbt kom min underbara Emelie hit! Vi åt pannkakor som jag hade fixat tills hon kom och myste vid tvn med en massa prat om framtiden. Tänk vad tiden börja gå snabbt nu lite läbbigt faktiskt! Spelade badminton, kanske lite för nära grillen där köttet höll på att stekas. Vi hann med lite till mys vid tvn framför skiny vs fat. Du ska vta att jag tyckr om dig min härliga och glada sengångare! <3

taste of Thailand


Igår lärde brossan James mig att laga thaimat och om jag får säga det själv blev det riktigt gott! Idag har jag inte gjort så mkt mer än att jobba känns det som, men var en stund på gymmet också ialf.

Seg som en snigel


Idag har jag inte gjort ett piss ungefär. Har tittat på film, sovit, ätit och slöat men ibland är det ganska skönt också. Bästa att jag hittar på något snart så jag inte dör av uttråkning!

Den 16 Juli

Började städa garaget med pappa idag, inte lite vi har där inne kan jag säga! Tittade sen på sverige som tog bronset i VM :) Tog sedan på mig joggingskorna och tog en springrunda med hundarna.



Bildbomb 5


Endel bilder tagna från Tessans blogg

Bildbomb 4


Var på stångaspelen och tittade på pärk och reglerna var inte lätta att förstå!


När vi sen provade att spela lite förstod jag att det inte var särskilt enkelt!

singstar

Whippetracetävling


I söndags sprang Meya och pepsi sin första tävling i Whippetrace, i Påryd. Eftersom jag var på gotland fick vi ha mobilkontakt om hur det gick, ja och bra gick det! Meya vann alla sina lopp och även A-finalen på snabbast tid av både hanar och tikar!!!! Det gick bra för Pepsi också som vann sin A-final, alltså Blackarmy från Emmaboda tog hem vinsterna!! Kan säga att jag va lite stolt över min lilla bebis och det är jag som har lärt henne allt hon kan förstås, haha ;)

Bildbomb 3


Bildbomb 2


Bildbomb 1



Tips :)

Dålig uppdatering jag vet... men ett litet tips nu när jag är här på Gotland är att kika in på Tessans (min kusin) blogg. http://berglundsjoqvist.blogg.se/ Tycker inte det finns något tråkigare än inlägg utan bilder, så in på hennes så få ni se vad vi gör eller vänta tills jag kommer hem på onsdagskvällen. Då blir det en bild bomb och lite text till ;)

Lever på Gotland

Två eller snarare 1,5 härliga dagar på Gotland har nu paserat. Idag har vi solat på slite strand och nu är vi påväg hem från blå lagunen, visst låter det underbart! Tyvärr kan jag inte ladda upp bilder på mobilen så förmodligen blir det inte några bilder förrens jag kommer hem på torsdag.

Dagen

Har idag inte mycket att skriva eftersom jag jobbat 12 timmar. Så nu ska jag packa allt tills imorgon, när jag tittat klart på filmen...

Tjejerna

Började jobba kl 6:15 men slutatde redan 14:00, jag har världens bästa sommarjobb! På kvällen kom mina fina vänner hit och vi har nog inte träffats på evigheter känns det som! Vi spelade badminton med sol i ögonen, badade ( fast bara jag, Elin och Sanna), spelade med andra ord, åt fantstisk god thaimat gjord av brossan James, sjöng singstar och åt fruktsallad. Har helt underbara vänner. Jag vet att man tyvärr ofta glömmer att säga till alla hur mycket man uppskattar dem, för det gör jag. Ni är fantastiska precis som ni är. Vilken tur jag har som har er, så tack för att ni finns, ni betyder mycket för mig!

saturday, sunday and monday

Var två inte så små tjejer här med deras pappa. Fanny, Lovisa och jag sov i husvagnen, badade och spelade fotboll på kulan. Leo sprang natt "orgentering" (stavning?)i Skruv och därför kunde de passa på att besöka oss, de bor uppe i Södertälje vanligtvis. Eftersom jag tillbringat all tid med dem har det varit lite dålig uppdatering, kan säga att jag inte haft så många lugna stunder!

Gotlandet

Tänkt bara berätta att på torsdag sticker jag och mamma till Gotland! Trots att mina kusiner bor där har jag aldrig varit där. Så jag tyckte det var dags, så då hängde mamma på. Kan säga att jag längtar dit nu och eftresom tiden går så snabbt kommer jag snart vara på båten mot Gotland!

Tjingeling

Fredagen bestod av jobb nästan hela dagen. På källen blev det fest, alltid kul att träffa nya människor! Sådär runt 2-3 stack vi hem en snabbis till mig och tog ett nattdopp i poolen.

RSS 2.0