Kemitenta

Skulle vilja skriva att tentan gick kanon och att jag minst får MVG men ska inte ljuga. Problemet var inte att jag inte kunde det utan att jag inte fattade frågorna. Idag är det ialf underbart väder så har verkligen något att vara glad över!

Goa Moa ;)

Två lektioner idag kemi + kemi, sisådär ganska skönt. Stack till kalmar och köpte nya fotbollsskor, hoppas desssa blir bättre en de andra jag köpte. Sen tittade jag och mammsen på a-laget som spelade mot ifk kalmar. Hem för att plugga till kemitentan imon, lite ben å jerry fick det bli på det. Nu ska jag sova och försöka tagga till tentan...

morsdag

Morsdag firades med en god middag och senare en film. Har den bästa mamman i världen, älskar dig!<3

Kalasis

Idag firade vi GammelEster (morfars mor) på Amigo. Eftersom Elvira och Adde (Lina och jag) tyckte det var segt att vänta på maten, gjorde vi en liten spelplan och spelade tre i rad. Efter var det vidare för att tränar f04 och sedan dra på sig tröjan för match.

Så roligt man kan ha med en mobilkamera

Hemma eftr en myskväll men familjen Lorentzon och min söta henny. Tacos och bär med glass, mums!

Skola på en lördag....

Har nyss kommit hem efter att ha haft munta i matte B. Fick betyget som jag ville ha men Peter tycker att jag måste bli lite mer noggran och lita på mig själv. Hahaha, jag och noggrann går inte riktigt ihop men jag kan ju alltid försöka ;)

Estoy contento

En tjuvkik på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Idag har jag äntligen gjort spanska muntan, kan säga att det var en rejäl lättnad! Betygen fick vi inte men jag är ialf minst godkänd, vilket jag är helt nöjd med eftersom jag är usel på språk.

Jobbet

Kom hem för ett tag sen efter att har jobbat några timmar. Hade hoppats på att mitt paket från HM låg hemma men tydligen hade nåogon "host" MAMMA glömt hemta det, fast jag påminnde henne precis innan jag åkte. Få hoppas hon kommer ihåg att hämta den imon. XOXO

"Du ska dö"

Idag hade jag bara en lektion eller lektion, lektion jag hade drama. På draman hade vi "lite" vattenkrig inomhus. Det slutade med att alla tre var helt dygnsura från topp till tå. ja ni ser att jag har lite ljust nere på mitt linne, det var den enda torra fläcken ungefär. Sen blev vi väldigt förvånade när Nina vår lärare inte blev arg och skällde ut oss! Hon sa bara att vi fick torka upp snacka om lättnad. Tack för en kanonkul vattenkrig Elma och Annelie ;)

BOKTOK

Tänkte berätta om en sak jag älskar. Jo böcker, bra böcker! Har alltid älskat att läsa och eftersom min mamma och jag har samma boksmak, finns det en massa böcker hemma många som jag tyvärr redan läst. En av mina favoriter är denna bokserien gissa om jag blev glad när jag såg den nyaste delen (som nyligen kommit ut detsutom) i bokhandlen i stan i onsdags. Det är sjätte boken i serien om Ayla och varje bok är på +- 650 sidor. Ett tips till er som älskar att läsa och inte läst dem än, har redan läst dem ett antal gånger. Men den senaste tiden ( åren) har jag knappt läst något alls har inte haft tid känns det som, men nu ska jag sluka mig in i böckernas värld igen, i alla fall för ett tag framöver.

När jag struntar i skolan är det inte skolk utan bara priotering att göra något viktigare

Idag tog jag ledigt från lektionerna efter spanskan. Mamma och jag stack in till Växjö för att hjälpa syster och bror att fixa kläder till skolavslutningen och balen. (Ni som int vet så är James min bror inte biologiskt då men och ja även min syrras pojkvän.) Jag hittade också lite smått och jag köpte faktiskt allt på rea, känner mig stolt att jag kan välja bort sådant jag faktiskt inte kommer använda mer än kanske en gång.

My day

Idag väcktes jag av att 3 hundar öppnade dörren in till mig och flög upp i min säng sådär´runt 8. Idag har jag annars inte gjort mer än tittat på film och tränat, men ibland är det skönt att bara slappa.

Lev i nuet, för det är det enda ögonblick du har


I will fight till I can't walk

Efter skolan ramlade jag ihop i sängen och vaknade lagom till träningen. Var så himmla slut i benen att de nästan vek sig under mig men så ska det vell vara efter en vecka med 4 matcher. Nu blir det lite film i sängen och sen sova väldigt länge!

Hola?

Kan ju inte säga att spanskan gick kanon precis. Ska iväg för sista och första lektionen nu kemi. XOXO

When you fight and others hurt you but no one cares

Matchen var inte precis tummen upp för domaren. Måste nog lära mig att tagga ner lite men har svårt att accptera när folk gör så, slutade med ett gult kort.. Men även ett riktigt snyggt nickmål ( synd att inte Thomas ge ut 100 kr för nickmål på hörna längre). Nu ska jag titta igenom spanskan och sen hoppas på det bästa att jag får G imon! XOXO

I just go my own way but you welcome to come with me

Igår klickades det äntlign hem lite nytt från HM och det mesta ska komam i slutet på nästa vecka. Blider kommer när jag fått det. Idag har jag stekt en stund i solen innan jag bestämde mig att jag faktiskt fick ta tag i spanskan, känner mig stolt varje gång jag sätter mig och faktiskt plugga. Nae, nu måste jag fortsätta md mitt pluggande men hoppas ni andra njuter av solen idag ialf. XOXO

1 år

IDag fyllde dessa två sötnosar år tänk att de redan blivit så stora som 1 år!

Feeest!

Chill skoldag och efter den var det match hemma mot Karlskrona som vi vann med 3-0. Nu ska jag, Elin och Emelie iväg för lite festligheter. XOXO

When a day feels like one hour

Räknade lite smått nu igen på hur många skoldagar jag har kvar. Jag räknade om flera gånger men med de dagarna vi skrivr tenta har vi 9 dagarhögst, låter inte lite härligt. Jag ska nog kunna stå ut de här sista veckorna i skolan!

When it's night I can think

Så sitter jag uppe i natt igen och uggla, tur att det snart är sommalov! Har ialf nyss skrivit klart en av englska inlämningarna så imon ge jag mig på nästa eftersom det är deadline 20/5, alltså idag. Eller få se om jag ska göra den nu, undrar varför jag är så effektiv på natten när jag egentligen borde vara trött och sova.

You like a diamond for me, you make me rich

Gick en runda med Mirre och hundarna. Vi svängde förbi ICA och köpte torkade jordgubbaar och satte oss sen i gungan vid Er-sjön och mumsade på dem. Är så glad att ajg har min lilla Mirre!<3

If I only could fly

Ska strax dra mig bortåt mot dramata efter en lång hålis. Sen måste jag börja plugga spanska och skrivs inlämningarna som ska vara inne senast imon. Varför ska man alltid göras allt i sista stund?

Minnen

Har tänkt att jag ska börja med lite olika inlägg om olika härliga minnen som resor jag gjort och även om underbara personer som finns i min närhet. Sitter just nu uppe pigg som bara och kommer nog inte kunna somna på ett tag, så ska nog ta och plugga lite spanska kan nog behövas! XOXO

"underbara storasyster"

Syster kom nyss hem och det första hon gör är att gå in i mitt rum, vänder rumpan mot mig och fiser. Tyckte det var grymt trevligt och snällt av henne, glöm att jag tvättar hennes kläder mer nu då. Asså, jag har ju världens knäppaste familj!

Sommardesign

Fick reda på Engelska nationell och det hade inte gått så dåligt som jag trott. Vi gick även igenom matte utan att få se våra prov och gissa om jag blev sur när jag såg att jag hade haft rätt på en del frågor men sen sudat ut och ändrat mig, åh! Fixade in lite sommardesign för ett tag sen, mysmys(bild ovan).

17052011

Matte B tenta på morgonen några timmar och det känndes piss. Nys hemkommen från match det blev förlust men JAG lyckades ialf trycka in 2 mål, äntligen lite förtjänst av allt slit på planen. Räknade också att jag har runt 16 skoldagar kvar med tentadagar och även dagar då jag nog inte kommer ha några lektioner, låter underbart i mina öron!

Jag kan.. jag kan

Idag har det varit skola, hem för att sova lite innan matchen. Hemma runt 22.00 och sängen för lite film. Nu ska jag titta igenom matten på 5 min innan jag lägger mig ner för att sova för imon är det matte tenta på B kursen. Mmmm, känner mig "jätte" taggad.

Full rulle

Dagen har verkligen gott i ett efter whippetrace pluggade jag matte sen kalas och mitt i kalaset stack jag för att träna F04. Härligt väder vi fick med spöregn... och efterträningen drog jag på mig domartröjan och dömde p00. Hem för att plugga och äta, snart väntas en stor skön säng!

Whippetrace

9.30 var jag och Meya påväg mot Påryd och Whippetrace med några ur fam.Fransson. Meya och Pepsi var riktigt duktiga, när de väl tar licens och ska ut och tävla få andra passa sig för axeraces valpar "Wake up call" och "Redbull"!

Sommar i USA?

Blev nyss helt taggad på att sticka till USA eller jag har velat det länge! Men tänkte att jag kan göra det som en språkresa det ända problemet är ju mest att det inte är billigt med språkresor till USA. En bra sak är dock att jag har släktingar där och de har sagt att de gärna vill att vi kommer och hälsa på, happyface elr? Så tänkte höra med dom om jag kanske kan komma och bo där i sommar några veckor. Det vore ju hur kul som helst! Få se hur det bli men hoppas kan man ju alltid göra :)

Löööördag

Har idag pluggat, varit på en minimarknad, städat bilen och huset, grillat. Sitter just nu framför Eurovision song contest och det verkar faktiskt vara en del bra låtar i år. Sitter också och tänkr på hur jävla mkt i skolan jag har de närmsta 2 veckorna men efter sen så är dt nästan sommarlov ju!! :D

It's just a day

Vaknade med huvudvärk efter åskan i natt utan särskillt mycket sömn, dagen började med munta i religion b så nu är den kursen över skönt! Annars har jag bara haft 2 lektioner en tittade vi på film den andra målade jag, jobbigt ;) Så på håltimmen har jag sovit, glot på 90201, ätit, solat och varit hos frissan inte illa tycker jag. Har nyss kommit hem från ip då jag dömt p99 och nu ska ta en underbar räksallad mamma kom hem med. Funderar även på att hinna plugga lite ikväll få se om jag orkar.

Second hand

Tänkte visa min jeansjacka som jag köpt second hand. Blev helt förälskad i den! Stor och gosig och blir det för kallt i sommar kan jag ha en tjockis under, perfekt då den kostade 30kr :)

Tomar el sol

Har lagt mig på terassen för att sola efter nationellt i engelska. Meya knölar ner sig på mig och sen hoppar både Pepsi och Meya på mig och överfaller mig med pussar, härliga rivmärken på ryggen. Men det är en riktigt härlig dag som verkligen kommer spenderas ut då man är ledig.

Hardwork

I söndags och idag har jag satt upp stängsel runt trädgården eftersom Meya är väldigt nyfiken på våra grannarshundar och springer in och busar med dem( vårt förra var för lågt så det hoppade hon över). Jag kan ju inte säga att det gick smärtfritt, rev mig på både armarna och benen och slog i foten... Detsutom lyckas hon precis hoppa över gallret trots att det är 1.40 m högt eller något, hm tacksamt. Har ikväll pluggat!!! och hjälpt mamma rensa ur garderoben (:

Osmart & dumt

Just nu har jag håltimme och sitter vid datan på bloggar och pluggar "lite" spanska. Asså, jag undrar vad fan som har tagit åt mig? Okej, jag har inte någonsin varit en pluggis men nu rör jag ju knappt böckerna över huvudtaget. Känner att jag verkligen få ta tag i det här och bli lite mer ansvarsfull när det gäller skolan och plugg. Det är ju några som läser min blogg så undrar om det är något jag ska skriva mer om eller något ni vill veta om mig? :)

Loppis

Var på lite loppis och secondhand idag, vi hittade varsin jeansjacka. Sen drog vi vidare till min moster som fått kattungar igår hur söta som helst! Det är lite synd att man inte kan övertala mamma att vi ska skaffa en. Spelade även match men det gick åt helvete så det glömmer vi.

07052011

Steg upp vid halv 12 och som vanligt undrar jag vrf jag inte kan tvinga upp mig själv och sova i solen istället? Inget pluggande idag utan bara solen, kasnske dags att förbättra studietekniken? På kvällen kom Mirre kulan och grillat. Sen kröp vi ner i sängen men hon tog hela täcket och 2/4 av sängen menmen jag älskar henne ialf ;)

Ungdomsledarmöte

igår spenderades kvällen i nöjeshuset på ungdomsledarmöte. Vi gick egenom en massa frågor nu när Klubbarna slagit ihop och blivit Emmaboda komb. Domar frågan tog upp en bra stund ocksså eftersom vi har brist på 7- och 11-manna domare. God grillbuffe och lite bowling avslutade kvällen.

Do doo doo

Igår fastnade jag framför datorn och alla diabilder pappa lagt in där. Så idag var det väldigt seg att tvinga sig upp ur sängen och dra till skolan. Men två lektioner senare hade jag hål och la mig och solade äntligen är värmen tillbaka! Sen va det idrott och efter det fotbollstillval. Nu är det äntligen helg :)

chilldag

Steg upp 20 min innan jag stack till första lektionen vid 9.40 en timme film sen hem och håltimme. Städade en massa och drog upp ett skåp på vinden inte det lättaste att få upp den genom ett hål i taket helt själv. Runt halv 2 stack jag till Dramat vi presenterade våra masker, snart ska vi börja öva till vår teater. Dömde sedan match efter det blev det en runda med Mirre innan vid stack till Kulan. Kom nyss hem och nu sitter vi framför Big Brother.

JUST BORRING

Nationellt i Engelska på morgonen var vell ingen hitt och resten av skoldagen kändes bara seg. Domarutbildning innan träningen som bestod av spel ganska kul. Imon har jag sovmorgon så det bli nog att uggla framför datorn och tvn ikväll :)

Tenta....

Satt och tittade igenom religionen vid frukosten innan det bar iväg mot tentan, det kändes som jag kunde allt ialf. Runt 2/3 tiden stack Mamma och jag till IKEA och köpte nya gardiner till terassen. Sen satte jag mig bakom ratten och styrde bilen mot Rälla på Öland. Vi mötte Högsrum i smålandscupen. Efter förlänging i mörker och kyla vann vi med 4-2, jätte bra spelat tjejor tycker jag! ( jag spelade alltså inte)

Skola igen då

Skolan börjar gå snabbare nu när det bli färre och färre lektioner det värsta är vell att det betyder en massa tentor och nationella prov. Igår va det skola som slutade tidigt hem å sova innan det bar av till match borta mot Tingsryd. Förlust med 6-0 då jag fick hooppa in i målet efter 30 minuter, det var ett tag sen jag stod i mål eller jag har aldrig redigt stått i 11-manna mål. Vi kämpade ialf på bra ända till slutsingnalen men ibland så möter man helt enkelt ett bättre lag. I minibussen hem var det pluggning på religionen, börjar bli duktig på att plugga nu känner jag.

Ilska

Söndagen bestod av att plugga religion och spela match. Trots att vi vann med 7-0 var jag så jävla sur och förbanand på mig själv. Det börjar vell med att jag inte kan göra mål och sen i slutet missar jag en straff... Sen kan jag säga att domaren inte var på min sida men fick ialf inget gult kort. Men det är vell inte så konstigt att man blir arg om nån armbågar en i magen trycker med armarna i ryggen och när jag sedan trycker tillbaka utan armar får dom frispark. Så när jag kom hem från matchen tog jag på mig joggingskorna och joggade några km, kan säga att jag var ganska trött sen men ilskan var borta.

Min mamma

Före och efter bilder på min Underbara mamma! Hon har nu på 1 ½ år gått ner 30 kg! Min mamam är en sådan förebild för mig. Hon är där och stötta mig och hjälper mig att kämpa och få mig att tro att jag kan allt. Ingen har en sådan mamma som jag, en sådan kämpe som fan vägrar ge upp. Hon vet att hon har många omkring sig som stöttar henne i vårt och tort, precis som hon alltid har gjort och kommer göra för oss. Älskar dig mamma och tack för att du finns!<3

Valborg

Valborg spenderades i Karlskrona på Piraten. Jesper spelade med sitt band Vapenbröder och riktigt duktiga är dom!

RSS 2.0