Torsdag/fredag

Har tillbringat dagarna i solen mestadels solat men även tränat och dömt match. Har även suttit i solen och pluggat på religionen längtar redan till nästa lov, sommaren kommer bli underbar. Men det blir lite dålig uppdatering när det är fint väder :)

A day

solade en stund på morgonen innan jag och mammsen stack till gymmet vid halv 12. Kännde mig ganska sliten så det blev bubbelpoolen en stund också innan vi stack hem och åt en god tallrik med sallad, mums. Låg sedan och stekte resten av dagen. Men det blev ialf en runda med Meya och en stund på kulan inna kvällsmaten. Nu sitter jag och tittar på Real Madrid vs Barcelona. Funderar på ifall jag ska ta tag å plugga på religions tentan som är på tisda men känner mig inte så sugen...

Tisdag

Igår stack jag och Julia ut till Amanda i Örsjö. Vi tog en runda på hennes hästar i skogen, var jätte längesen jag red sist! Hade jätte kul :) När jag kom hem var det direkt till träningen och så fick jag vara med på C-lags matchen som började efteråt. Vi vann med 6-4 och jag gjorde ett mål. Kan inte minnas när jag senast gjorde det! Kan ialf säga att det känns väldigt skönt att ha blivit frisk och kan träna fotboll. En liten filmkväll med Annelie blev det också så vi såg på Harrypotter den sista filmen del 1.

Måndag

Mirre kom hit och vi solade fixade så vi kan sätta upp poolen snart och spelade badminton. Vi gjorde även frukt och bär bärkess som är på bilden. På eftermiddagen stack jag iväg mot Alvesta för första matchen i år för mig och även säsongspremiär för b-laget. Det blev 2-2 efter en varm och kämpig match. Väl hemma igen kom Mirre och vi tittade på skyline, ingen vidare bra film faktiskt.

One step at the time

Idag har jag nog solat ungefär hela dagen, när jag väl kom upp ur sängen förstås. Varit ute med otto och senare åkt inlines runt krysseboda med hundarna och mamma som joggade. Har även målat klart utemöblerna och flyttat upp dem på terassen igen. När solen hade gått ner dammsög jag och torkade golvet på hela övervåningen. Sen blev det mat och efter film med frukt och bär bärkess, mums!

korkad

Nu har jag äntligen fattat vrf min mobilkamera inte funkade som den skulle, tydligen skulle man uppdatera mobilen... Jaja, nu kan jag ialf äntligen ta bilder igen, lycklig! Men bloggen är fortfarande konstig för jag kan inte lägga upp bilder utan bara en och om jag gör det blir texten konstig. Ska försöka lösa detta. Nu börjar äntligen mitt påsklov och vad jag ska njuta!

Långfredagen

På morgonen var det påskfrukost hos moster med mormor och morfar också. Lite vattenkrig med småkusinerna kan säga att hela jag var dygnsur! Så med en klänning full med vatten, blött hår och mascara runt hela ögonen stack vi förbi affären innan vi åkte hem. Resten av dagen har jag solat och målat utemöblerna ( mamma gjorde kanske det mesta). Vi stack också ner en bra stund på kulan och spelade lite foboll bara jag och lilla mammsen :)

Jag bär en mask mot allt dåligt

Torsdagen började med Tenta i persondatorer, engelsk och sen klassråd. Då bjöd Bobby på tårta, jag äter inte det men alla andra tyckte det var gott ialf, vi har nog världensbästa mentor. Påsklunchen i skolan var inget vidare och efter den var det dags att fortsätta på tentan. Hade sen drama en lite stund innan vi skulle titta på 3:ornas projektarbeten. På kvällen var det säsongspremiär så var nere och tittade på när A-laget vann med 3-0 :)

What a day

Simhallen på morgonen sen skola. Hem äta lite sen var det nån uppvisning på musikskolan. Sanna och jag stannade en stund efteråt och spelade lite tillsamans vi funderar faktiskt på att spela på skolavslutningen vi få se om vi vågar;) Ikväll har jag skrivit på Religionsinlämningen och blev klar men ska nog fin putsa den innan jag skicka in den imon. Har nyss tittat klart på red riding hood, mkt bra film :) Nu ska jag titta på nån om någon Delfin innan jag somnar söt :)

Igår

Jag tog sovmorgon till 10 i 8 och skyndade mig sen iväg till skolan för att ha tenta i Datorkunskap halv 9. Sedan stack jag och mamma till gymmet innan vi handlade och åkte hem och åt lunch. Jag solade en massa och sket i att jobba på min inlämmning i religion. Vi städade terrasen och Mirre kom så vi solade. Innan jag stack iväg till fotbollsträningen gjorde jag ungspannkaka, ibland ska man ju gotta till det lite. När jag sen var påväg hem från träningen var mamma, James och syster på kulan så blev att spela lite till fotboll. Det blev sen sängen med frukt och The big C.

Du och Jag mot världen förevigt!<3

Har varit underbart väder idag! Så jag har inte haft tid eller lust att blogg men det kommer nog en liten uppdatering imon istället.

14/4 Första dagen på träningslägret

Vi bjuder på denna "snygga" bilden. Första dagen var det som sagt en lång bussresa som gick väldigt snabbt trots att det var runt 6 h tror jag. När vi kom in chekade vi in rummen bäddade med mera och gjorde oss redo för första träningspasset i Danmark. Efter var det mat sen hade vi hela kvällen till vad vi ville. Elin och jag spenderade kanske 2 h i simhallen och sen spelade lite kort tror jag innan vi gosade ner oss i sängen.

The yellow sun

Lite dålig uppdatering pga av jag inte haft internet i Danmark, men det kommer snart lite inlägg om det. Idag var det dags för skola igen men inte var jag deppig för det eftersom Påsklovet börjar på fredag! Lite föreläsning på morgonen innan religionen och sen spanska. Efter lunchen hade jag hålis så Amanda och jag stack hem till mig och stekte lite i solen. Tillbak till skolan för 40 min matte och 15 min utveklingssamtal, sen var dagen slut för mig. Blev en stund till i solen innan jag tog tag i att packa upp allt från helgen och städa lite. Nu ska jag köra lite på crosstrainern innan sängen. Kan ju berätta att bloggen har lite damp så kan inte ladda upp bild få se om jag kan fixa det snart! (:

On the road



Steg upp kvart i 6 för att hinna en runda med hundarna och packa det sista. Nu väntar en lång bussresa till Ringe i Danmark, men jag tror resan kommer gå snabbt med härliga tjejor, sova, musik och film :)

packat klart, jag har inte ens börjat!

Klockan är 22.00 och jag har inte ens börjat packa, ingen aning vad jag ska ta med mig. Jag får helt enkelt ta tag i det nu så jag kan sova snart!

If you only smile



Började skolan vid 9,40 och kom nyligen hem. Ikväll ska jag packa för imon åker vi på träningsläger till Danmark! :)

In the water i'm free



Idag körde jag och mamma igång med vår simning igen på onsdagsmorgonen kl 6. Vi ( jag) har slarvat en del med den eftersom jag varit sjuk. Känner mig inte precis i bikiniform för tillfället, jag är jättevit och mamma jättebrun.  Köpte bikinin ovan igår, gillar den verkligen! :)


"Jag gasar inte alls!"




Idag satte jag mig bakom ratten med Annelie, mamma och 3 hundar i bilen. Shopping i växjö på grandsamakand (de håller på att bygga fler och fler butiker gillas!) blev det och hittade lite fina saker som toppen ovan. Sen var vi även inne en snabbis på citygross så jag kunde handla min torkade frukt :) Säger även tack till Annelie som passade hundarna medan jag och mamma köpte fotbollsskor!

Something new on my feet



Har äntligen köpt ett par nya fotbollsskor! Så strax blir det att testa dem på träningen :)

From the other side of the world



 Den räcker egentligen ända ner till vaderna

Idag kom ju min kära mamma och mormor hem, vilket betyder lite presenter! Fick någon slags kimono i siden. Fick även ett halsband, två armband och en parfym.

Flowers in my head




På lunchen stack jag och pappa till Duvemåla och köpte lite blommor. Mamma kommer hem idag så tänkte överraska henne med fina blommor på framsidan. Fick snabbt plantera dem innan jag stack till matten.

"Tiden går snabbt när man har roligt"


(gammal bild på Amanda och mig) Grattis sötnos!(: <3

På morgonen innan skolan gjorde jag klart alla datorkunskaps inlämmningar, är förhoppningsvis klar med kursen nu. Idag fyller min underbara söta Amanda år så ett stort grattis till henne!


Vi lägger allt för liten vikt vid vad vi säger om andra och alltför stor vikt vid vad andra säger om oss.



Vaknade till en blå himmel, underbart! Nu ska jag strax bege mig ner för att vara domare på Masse och Mulle cup.

Solen



Idag har den underbara solen varit framme hela dagen. Så har idag suttit ute och solat. Har även varit på hundrastgården med Meya, Frida, Enzo, Pappa och Erica. Ikväll kom Syster och James hem och vi spenderade kvällen med film.

Det är över nu!



Har precis kommit hem från muntan ( som tenta fast muntligt). Jag har nog aldrig varit så nervös innan i hela mitt  liv. Svenska är nog ett av mina sämsta ämnen och gramatik är jag värdelös på. Jag kan ju inte säga att det gick något vidare. Jag var så nervös att jag inte skulle komma ihåg allt och sa till mig själv att jag inte kan något, smart elr!? Så då blir det som det blir. Men på tanke på hur jag presterade ( värdelöst!) så är jag nöjd med betyget på kursen, men jag vet att jag kan bättre. Men man lär sig av allt så nästa gång kanske jag inte är så jävla nervös och intalar mig själv att jag kan allt istället.

It isn't funny

Kvällen har spendrats med svenskaböckerna inte särskillt kul! Imon har jag munta 10.15 ingte viadre det heller.. Nu ska jag sova  så jag hinner plugga lite imon också. Jag hatar gramatik!!!


Fredag



100 min matte på morgonen, snart är boken klar! Nu sitter jag och Julia på religonen och pluggar på svenska, om Magda ser det blir hon inte glad...

I never give up



Pluggning och styrketräning hemma så har min kväll sett ut.

Torsdag



Har idag inte haft många lektioner utan bara två, ganska skönt. På dramat idag spelade jag och Annelie upp en lite pjäs där vi var gruvarbetare som fastnat i ett ras.

6 April



Skolan var helt okej idag. På onsdagar har jag tryckt in en gitarr lektion på lunchen ckså så dagen går snabbt. Nu ska jag försöka plugga lite på svenskan och smaska i mig lite mat innan träningen vid 7 (:

Morgon handling



Det fanns inga bananer till min gröt, så tvingade med pappa till affären idag på morgonen. Såklart fanns det en massa mer på inköpslistan. Nu sitter jag på svenska med Elma, Amanda & Julia och pluggar till muntan.

What doesn't kill me makes me stronger

Det var underbart att träna!! Jag kände att det tyvärr inte gick att köra 100% men man får vell räkna med det efter att inte tränat redigt sen NOVEMBER! Nu lite läxa sen sängen (:


Träning!!!!



Just nu sitter jag och äter kycklingwook med en utslagen Meya bredvid mig. Ska strax sticka och träna fotboll!!! men ska försöka hinna plugga lite innan (:

Hard work




Idag har pepsi varit här och lekt med Meya. Båda två väntar nu på att träningarna till whippetrace ska börja. De har sprungit runt i många timmar medan jag har räfsat och städat i trädgården. Har börjat på ett projekt så om jag blir klar (om kanske några månader) få ni se bilder.

almost there



V.17 har jag mitt påsklov och det är 8 skoldagar kvar dit, lycklig! (:

Bärkess



Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät, tvn på projektrunway och svenska böckerna bredvid mig. Har även en skål hallonbärkess för att lysaupp kvällen :)

Gymmet

Efter skolan gick jag en snabb runda med hundarna innan jag och Elma stack och gymmade. Jag är ju dock fortfarande förkyld men jag behöver verkligen träna. Sen stack vi och solade idag igen, jag ska inte bli beroende men det passade bra idag. Väl hemma igen gjorde jag tacoköttfärs med grönsaker, mums!  Och eftersom Elma är så seg på att skicka bild så får ni en någon annan gång elr klicka in  på henns blogg där det finns: http://www.elmalicina.devote.se/

It's the new generation




Sitter på sista lektionen för dagen Historia B, väldigt intressant kurs tycker jag. Tur att man kan göra många saker samtiigt skriva, läsa och klicka runt på internet. Känner att det gå att stå ut med skolan för tillfällt :)

Morgonen




Steg upp halv 6 så hann få mkt gjort på morgonen. Dusch, elda, frukost, städa och en runda med hundarna. Hann också måla naglarna och göra ett halsband och två armband. Känner mig ganska nöjd med morgonen.

Solat



Jag och Elma stack till flygthallen och solade, välbehövligt. Det var andra gången jag solade i solarium i mitt liv, första var för 3-4 årsen tror jag. Känner mig nu fylld av ny energi tog en runda med hundarna runt krysseboda på inlines. Dålig idé eftersom gatan var blöt så man verkligen få ta i, men underbart och roligt (:


GÄSTBLOGGAR

Hello, Tänkte gästblogga lite at Moas place! Gissa vem det är som skriver? Elma såklart! Moa vet inte att jag bloggar hon kommer säkert döda mig,men fett värt! Sitter och lyssnar på Dirty picture och väntar på att klockan ska bli tjugo i för då ska vi iväg på lite "äventyr" Ha en fin söndag ppl! PUSS


Vårtecken




Två små söta flickor började prata med mig när jag var ute med otto. En av flickorna bodde tydligen bredvid Otto och hon sa att hon tyckte jag hade fina skor. Sådant man alltid blir glad av :)

Kvällspromenad





Kvällen har spenderats med Mirre, film och mat. Runt 12 tog vi en lite promenad runt ER-sjön med hundarna, då hittade vi en kundvagn. Så vi var så duktiga och gick och lämnade den vid ICA. Vi tramsade runt lite med den innan och höll på att åka ner i sjön eller välta ett antal gånger.

I'm on my way



Har idag hunnit gå en runda med otto och även varit nere en stund på träningen, snart ska jag vara med också. Matilda och jag har fantiserat iväg lite om vad som ska hända. Förhoppningsvis kommer mycket av det bli av och så kul det kommer bli! :)


Yesterday


 Julia och sanna

Igår Kom Sanna, Julia, Nina och Emelie hit så hade vi en liten trevlig tjejkväll. Vi åt raklettgrill och spelade med andra ord, vi märkte att Emelie har lite svårt att läsa då gädda och gem blev grädde och gen. Det är nog ett av de roligaste spelen jag vet. Vi myste också ner oss i soffan framför filmen Grease. Tack för att ni finns gullungar!<3

Skolan!




Sitter just nu på svenskan som vi ska ha munta i nästa helg. Ja, ni läste rätt på helgen! Haft matte, religion och svenska som vi har 2 lektionr idag behövs verkligen. Jag kan nog inte ens 1/10 av allt vi ska kunna, suck!

RSS 2.0