Smärta

Har jobbat hela dagen med förkylning, huvudvärk och förmodligen lite feber. Har även fått stå ut med mitt härliga sår på låret. Usch, dags att sluta klaga, få tänka på att det är fredag imon istället!

29072011

Jobbade till kl 6 och hade det trevligt. Spenderade sedan kvällen hos Emelie där jag fick jätte gott grillat! Var en hel evighet sen vi träffats så var verkligen på tiden.

Yesterday

Kl 3 på natten var jag hemma från Göteborg och kl 6.15 började jag jobba, såg väl mer eller mindre ut som ett vandrande lik! När jag slutat sov jag en stund i poolen innan jag sov en stund inne, ja runt 2 timmar samanlagt. Så nästan lika trött som innan och med förkylning fick jag skynda mig iväg för match. Kan säga att göra en glidtackling på konstgräs resulterade i ett stort skraplår på låret, så sitta på rumpan gör jävligt ont! Ja, det mesta gör ganska ont faktiskt.

Från Liseberg

Hade en kanonbra dag med Mirre! Åkte en massa, tog spårvagnen till stan utan att betala för det fattade vi inte hur man gjorde, shoppade, åkte till världens ände då vi hoppade på spårvagnen åt fel håll, blev dygnsura i flumride. Tackar alla inblandade som gjorde det till en toppenresa!

On the road

Snart är vi framme i Göteborg, tyckte det var dumt att vi inte åkte tidigare. Men jag är ändå på bra humör och längtar efter den där nervkittlande känslan som karuseller ger. Jag hoppas jag kan få me mig Mirre upp i atmosfear(?) annars får jag väl åka själv. Aja nu ska jag tagga för en kanon dag på Liseberg med min bästa Mirre!

Frida

Vill tacka min söta och bästa kusin för helgen. Fast vi var ute mitt i ingenstans så hade jag jättekul och trevligt :) <3

somewere at the island

Midsommar spenderades som jag sagt med släkten vid stugan, antar att jag mer är en av mys typen. Var även en stund i Borgholm och köpingsvik, trevligttrevligt!

snabb uppis

I tisdags hade jag fotbollsskolan sedan match borta direkt efter. Igår hade jag först fotbollsskolan med vattnkrig och sedan träning. Alltså har haft fullt upp så varken tid, ork eller lust till bloggen ;)

Stugan på Öland

Har idag jobbat några timmar innan det bar av till Öland och stugan. På kvällskvisten tog Frida och jag en liten promenad och vi bara njuter av att vara här.

Trött!

Idag har det varit fullt ös men tänkte försöka slänga in ett inlägg idag, då det är lika mycket imon. Först jobbade jag (ska jobba som ledsagare hela sommaren), hem för att äta ungefär 20 min innan fotbollsskolan började. Direkt efter var det samling för match som var borta mot Ljungby. Slutrsultat 1-1 alla i laget var jättduktiga, men är inte riktigt nöjd med min insatts. Kom hem nyss (00:00) och ramlade ihop i sängen, godnatt.

Frogis

En mys dag med mirre framför datan. Senare en runda på kvällen i regnet och nu sängen, imon är det fullt ös.

ZzZzZz

Efter att har sovit största delen av dagen tog jag upp datan för att titta på gossip girl. Alltså dags att ta tag i livet och städa lite sen träffa min söta Mirre!

I dance around in the rain

Tog på mig skorna och trippade ut med hundarna i mörkret och regn som föll. Visade sig sen inte var en sådan smart ide då jag kom hem genomblöt och med dygnsura converse som lät som ankor som kvackade! Bäst är ju sedan att hundarna hoppar upp i min säng och blöter ner allt, ibland är livet hårt godnatt.

XOXO

Har helt och hållet fastnat för Gossip girl! Har aldrig tittat på det innan men en säsong var avklarad på några få dagar. Tur att jag kan skylla på det dåliga vädret för att sitta vid datan. Hoppas alla få ett underbart sommarlov precis som jag ska ha!

Sushi

Tur att jag har sådan snäll familj som tar med sushi hem till kvällsmat! Och sedan till efterrätt en massa jordgubbar kan bara säga en sak, sommaren är här!!

RainSunshineRain

Skolavslutningen känndes verkligen inte som skolavslutning då vi inte gick till kyrkan. Jag tyckte att det var trevligt ialf kan ju inte säga att jag är ett stort "fan" av kyrkan. Började sedan sommarlovet med att jobba några timmar innan jag begav mig mot skolavslutningskalas, men inte klagar jag. På "kalaset" fanns världens sötaste kattungar som kröp upp i knät på mig, det kompenserade verkligen upp för det konstiga vädret idag.

Servitris

Idag var jag servitris på treornas student middag. Det var faktiskt helt okej och jag klantade mig inte, tumme upp! Fotbollsträning och sedan en sen middag kl 23, ne vi är inte normala. Alltså dags för sängen nu för att orka upp vid halv 8 imon då det är skolavslutning!!!

Liseberg/fotbollsskolan

Idag fixade jag två roliga saker som ska ske under sommaren. Nästa vecka ska jag vara ledare på fotbollsskolan. Har varit ledare de senaste 2 åren och det har varit superkul, så hoppas på samma i år. Sen har Jag och Mirre bokat resan till Liseberg den 27/7. Visste först inte om vi skulle hänga med men eftersom vi älskar karuseller blev det sen ett lätt beslut, längtar längtar!

Mycket få människor lever i dag, de flesta gör förberedelse för att leva imorgon


Nattpromenad

Har precis kommit hem från en liten runda med Annelie efter en ganska lungn dag som bestod av en munta, möte om jobbet i sommar och träning. Längtar till jag verkligem kan säga att jag har sommarlov tycker att vi redan borde fått det eftersom vi nästan inte haft några lektioner alls på 3 veckor.

Today

Känner mig riktigt duktig nu när jag tagit igen bloggandet men tid tog det! Idag var jag en snabbis i skolan för att Bobby ville snack om vårt projektarbete, asså ibland undrar man vad han babblar om. Resten av dagen har jag solat, sovit och faktiskt städat lite. Vid sju stack mamma och jag ner till IP för att se tjejorna vinna (5-0?) mot Kristineberg (stavning) i smålandscupen.

2011-06-12

Söndagen var det dags att ta farväl av gästerna som skulleåka hem till Gotland, alltid lika tråkigt. Det var också sista träningen med f04 tjejorna. Man ser verkligen hur mycket bättre de blivit på mindre än ett år, snart är det säkert bättre än mig! Efter avslutningen gick jag en runda med hundarna i det underbara vädret och jag bara taggar till sommaren.

Leos lekland

På lördagen stack jag med Tessan, Jimmy, Jonathan, Sofie, Erik, Alvin och Jonny till Leos lekland. Kan säga att alla, både vuxna som barn hade jättekul! Ett ställe jag kan rekomendera för alla, då vuxnar gå in gratis. Efter några timmar där tog vi en snabbis på tokige ture och köpte massor av godis. Vi tog även en snabbis på Ikea och mediamarkt innan det bar av hem. På kvällen spelade vi med andra ord, jag tror nog inte det finns ett roligare spel. Många skratt och timmar senare kröp vi alla ner i sängen.

Jespers student

I fredags var det dags för Jespers student, han sprang ut i karlskrona. Ett stort Grattis till honom! Sen var det hem och snabbt till samling för match hemma mot kalmar. Vi vann med 2-0 härlig vinst även om jag inte spelade något, inte ofta man är helt felfri, haha. På kvällen blev det sedan bara mys med kussena mfl framför tvn.

Systers student

I torsdags tog min syster studenten, kan inte beskriva hur glad jag är för hennes skull! Först sprang hon ut från skolan i Växjö med ett stort leende på läpparna, kan säga att tårarna inte var långt bort. Senare hemma i Emmaboda blev det studentkalas innan hon skulle in och festa loss i Växjö igen. Grattis syster till studenten! <3 Så nu är det alltså bara 2 år kvar för mig till studenten, tänk var tiden går snabbt!

..

Mina kusiner från Gotland är fortfarande här men åker tyvärr hem imon, då ska jag försöka uppdatera lite. Så nu ska jag lägga ifrån mig datorn och umgås med underbara människor!

Gotlänningarna

Idag kom mina underbara kusiner med familjer hit. Gud vad jag jag saknat dessa underbara människor och deras härliga dialekt! Så idag har det verkligen varit full rulle. Bada i poolen, sätta upp partytält, träna fotboll och en massa mer, för imon tar min syster studenten!

De tre små grisarna (& en varg)

Idag spelad vi äntligen upp teatern och det betyder att dramat är över! Inte för att vi inte hade superkul för det hade vi, utan för att det är skönt att bli klar med en kurs till. Jag Tyckte ialf det gick bra, så vi få vell hoppas på ett högre betyg.

Dagen

Har idag slappat vid poolen och solat medan Pepsi och Meya busat runt. Spelade också match idag igen och den gick väl inget vidare. Tydligen har jag fått en smäll för ett tag sen så låret är ganska ömt och igår fick jag ett knä rakt på där. Hej lårkaka och såklart ska jag bli sparkad på den igen idag, smärta! Nae, nu ska jag sluta klaga, "det ska göra ont att spela fotboll" enligt mamma. Ska sova nu efter att ha städat hela huset (jag lite, mamma, james och pappa mkt), vi är ju så normala att göra det kl halv 1 på natten ;)

pooooolen

Äntligen är poolen uppe! Det ända tråkiga att det bara är 13 grader i den, brrr. Dagen har spenderats i poolen på flytsak och på eftermiddan var det match borta mot "några". Det var stekande sol och man var helt slut innan matchen äns börjat, i sådana lägen föredrar jag verkligen regn. Vi förlorade ialf matchen med 2-2 eller ja det känndes som förlust, då vi ledde tills 5 min innan slutsignalen. Med huvudvärk avslutar jag dagen och kryper ner i min underbara säng.

05062011

Pappa och jag drog mot whippetrace tidigt på morgonen. Meya som är vår lilla supervalp vann sina lopp. Lite stolt matte här då! Tyvärr kunde jag inte ta några bilder när Meya sprang men hoppas få några av en kompis som hängde med och tog kort. På eftermiddan när vi kommit hem kom Julia hit och vi fortsatte sätta upp poolen. Så vid kl 18 satt hon och jag på en luft sak i poolen och solade, dock flöt den inte eftersom det bara var 1 dm vatten i poolen....

04062011

Mirre och jag vaknade upp i soffan efter några filmer under natten. Lite fruktsallad innan vi skyndade oss ut i solen, där spenderade vi resten av dagen! Vi började även sätta upp poolen, lite jobb där kan jag säga.

03062011

Vakna till en klarblå himmel är ju inte helt fel. Syster och brossan gick på bal, så fina de var! Eftermiddan och kvällen spenderades med Mirre, vi hittade på en massa bus.

02062011

Mammsen och jag tog cyklarna ut till broakulla marknad jobbade några timmar. Sedan cyklade vi hem, det var nog runt 1,7 mil, pust! På kvällen var jag och hälsade på små söta valpar, kan säga att jag gärna hade velat ta med Ängla hem.

sol = dålig uppdatering

Det har varit så underbart väder de snaste dagarna att jag har helt glömt bort bloggen, så imon ska jag försöka uppdatera om allt som hänt.

Projektarbetet

Runt 2 drog jag till skolan en stund för att jobba lite på projektarbetet, längtar tills vi sticker till Polen. Fast först ska jag ha ett långt och skönt sommarlov utan längtan till skolan!

Det finns inga gränser för vad man kan göra

Nu ikväll/natt har jag hållit på med lite pyssel. Rivit ihop en hyllla för att sedan bygga ihop den igen fast bättre, måla vit. Måla ramen vit runt spegeln och målat en liten tavla ner till höger på bilden. Målade tavlan på en träbit med såna där kritor man målar på gatan med, inget fel på fantasin här inte! Imon kommer nog resultatet :)

RSS 2.0