All day, all night

Hade det helt underbart i Polen! Härliga människor man lärde känna och roliga lekar så man kom närmare varandra, bokstavligt talat. När man umgås med varandra nästan hela dygn i några dagar, så känns det konstig att åka hem. Påvägen till Polen på båten sa jag till Amanda att det inte finns några snygga polacker. Haha, det fick jag äta upp så fort vi klev av då de stod och väntade på oss. Fanns några stycken snygga och söta killar, vrf ska man alltid ha fördommar? Aja, här kommer lite bilder av vad vi gjorde ;)



Båten

Rörliga sandynor

<3

Upp och nervända huset ;)

Gänget ( Sara bakom kameran)

Knullfot-Fuckfoot

twister!

Coolatönten Amanda!

Snodde Patryks brillor

Grabbarna sjöng "stand by me" för oss, gulligt!

Borta bra men hemma bäst eller?



Har kommit hem från Polen och saknar redan alla jättemycket!!!!! Tur att det kommer hit om 12 dagar! Fler foton och tekt om vad vi gjorde kommer senare. Nu ska jag ta tag i lite skolarbete, ja ni hörde rätt jag ska plugga! :'(

Polandet

Är i Polen för tillfället så kan inte lova något inlägg, men ska försöka hinna med att lägga upp lite bilder.


Många vill göra skillnad men få gör det


Jag skulle vilja göra något speciellt med mitt liv. Göra någon skillnad! Jag tror faktiskt inte det är så svårt egentligen utan att vi bara intalar oss det. Att le mot någon som verkar ledsen är en början tror jag, för mår man själv inte mycket bättre om man få ett leende när man tittar på någon. Just nu tror jag att jag gör skillnad även om det är jobb. För i två sommrar har jag jobbat med barn och ungdomar med annorlunda behov, jag har blivt glad genom att se dem le. Har även jobbat hela detta år som kontaktperson inte så ofta men lite då och då. Jag vet att jag gjorde skillnad för denna person och det är något jag är stolt över. Det känns inte som ett jobb utan som en fin upplevelse som jag har fått. Jag hoppas att jag kan fortsätta få människor att må bättre och förhoppningsvis göra större skillnad. Jag önskar fler visar mer respekt och kärlek mot varandra men om en gör det så tror jag det sprider sig precis precis som skratt. För när andra mår bra så gör man själv det också!

When i say nothing at all


Japp kanske så att halsflussen försöker säga mig att jag borde vara lite tyst... Dagen har varit jobbig kanske inte konstigt när man är sjuk med halsfluss och feber.. ont i huvudet, halsen, magen och mått illa. Nej, men har faktsikt försökt vara positivt för att vara negativ gör ju knappast att jag mår bättre! :)

Första skoldagen, tredje läkarbesöket


Mitt schema ser ju inte helt fel ut än så länge :D

Frukost på sängen för födelsedags"barnet" James


James lycklig!

Idag innan skolan fick jag sticka iväg till läkaren och det var ingen tvekan om att det var halsfluss igen.....Så fick börja på tredje pencelin kuren men om det kommer funkar var läkaren inte säker på, utan att det skulle få läka ut av sig själv istället. Det betyder ingen träning eller fotboll på yterligare två veckor, bara att bita ihop  men börjar bli svårt!

Sushi



Kvällsmaten idag. Imorgon börjar skolan o ja bara att göra det bästa av det.

Det är ingen hund, det är en Whippet, en i familjen.


Idag fyller denna sötnosen hela 12 år !!









Ja idag fyller alltså min älskade Frida 12 år. Whippet blir runt 12-13 så därför är det även lite sorgligt! Men jag är tacksam för de åren man fått för så är det ju, hon är en del av familjen. Fast Myran blev ju 15.5 så få ta vara på de dagar som kommer innan hon myser ner sig för alltid <3

Small things can make a big difference


Indiska

Thailand, Bankok

Present från mamma


vinden

tror jag fått den av gammelseter

Födelsdagspresent från farmor o farfar för många år sedan.

Secondhand

Ikea

Växjö (nån musik butik)

Ikea+öland

Indiska

Idag kom Julia en liten stund och vi har bara träffats en gång på hela sommarlovet, illa där! Efter det var det ÄNTLIGEN dags för match, wiie! Halsen känndes bra men konditionen var hemsk, så efter 25 min var jag tvungen att vila till halvlek. Sedan spelade jag hela andra halvlek och med tanke på att jag varit sjuk över 3 veckor så var jag helt nöjd med det. Nu är jag helt slut med en uppsvullen hand (nåt pucko sparkade mig på handen) och strax ska vi äta sedan kommer jag slockan i sängen.


Tidiga morgonar är inget för mig!











En härlig dag i Asarum med pappsen och voffsarna. Meya vann a-finalen och hade bästa tiden för dagen och Pepsi vann sin b-final och hade bättre tid en den som vann a-finalen, taskigt där! Nu har vi haft lite familjemys med tacos och "med andra ord". Idag tog jag sista pencelinet för den här gången och jag hoppas verkligen jag slipper äta det nu på ett bra tag!!!!! Så imorgon är det dags för match och hoppas jag inte dör av utmattning, är ju "lite!" ovältränad efter några veckors halsfluss. 

-

Uppdatering om dagen kommer senare ikväll nu ska jag nämligen ha en myskväll med hela familjen!! :) <3

If I could dream myself away to another place


Sommarlovet börjar nu lida mot sitt slut, vet inte om jag är riktigt redo för skolan än. Inte mycket att göra åt mer än att bita ihop och försöka vända på dygnet igen. Känner att andra året kommer gå snabbt, några resor utomlands och ledigt varje onsdag. Snart är det jullov och sedan sommar igen, tiden går allt för snabbt nu för tiden! Tur att jag är duktig på att stanna upp och njuta av tillvaron, har nog aldrig stressat i hela mitt liv.

In the exotic garden








Var och tittade på träningen och traskade sedan runt en stund i morfars och mormors trädgård. Lite finare väder och sen på våren då är den riktigt fint där. En massa gottigheter har de där, mums!

Work all day long!


Bilden säger ju kanske inte precis så mkt om mitt jobb, jobbar ju med människor inte som städare men tagen på jobbet. Det bästa med jobbet är väl att man aldrig vet riktigt hur dagen kommer se ut, ibland kan det kännas som man precis börjat när man ska sluta. Dock kan det okså ibland kännas som flera timmar fast man bara jobbat 1 som det känndes idag! Det var 9,5 långa timmar och helt slut när jag kom hem, fick bita ihop öfr att inte gå och lägga mig i sängen och sova!!!!!


The only one who can tell who you are, is you


Var ute en runda med mammsen och hundarna, tyvärr började det spöregna menmen. Har missat tre arbetspass denna vecka och det är ju inte precis toppen, pengarna behövs liksom! Halsfluss är ju sådant som kan smitta också men nu är det smittfritt så imon ska jag jobba. Värsta är väl att jag ska äta pencelin några dagar till och imon jobbar jag 8,5 timmar så kommer vara helt slut när jag kommer hem. Fast det är skönt med lite omväxling börja bli lite uttråkad på att ligga i soffan och vara sjuk. så work here I come :D

How to clean the house



Kan man säga nej till dessa ögon?

Mirre och jag lirade lite gitarr om den tjejen kan sjunga elr! Ska få henne till idol elr nåt om jag bara kan lyckas spela in henne utan att hon tramsar sig!!! älskar dej Mirre <3

Har städat nästan hela huset idag med Matilda, för duktiga är vi allt :)

Halmstad 2-7 augusti (2)









En liten båttur


Tycker bilden var cool (sorry Henny om du inte gillade den)


Tur att jag har lika knäppa vänner som mig!


Dessa bilder bjuder jag och Henny på ;)

Halmstad 2-7 augusti (3)


Whippetrace




Meya redo för final (hon kom 2)

Ett knippe Whippet



Åt äklig maconalsmat (bra stavning haha)

Halmstad 2-7 augusti


Camping på hagön





söt Henny




Wilma och jag lekte en hel del i lekparken och på hoppkudden.

Desert flower- en blomma i öknen





Har ikväll titta på en sjukt bra film! Ja för den är sjuk och hemsk men den är också väldigt bra och vacker! Den bygger på en sann historia om en flicka från somalia som blir omskuren som liten. När hon sedan som 13 åring blir tvingad att gifta sig med en gammal gubbe flyr hon till London. I London lyckas hon få jobb som sedan leder till modell. Kan inte säga att man borde se den utan att man ska se den! Det är människor som Waris Dirie (som filmen handlar om) som gör vår värld till en bättre plats att leva på, man kan inte annat en att beundra henne.

Sjukstugan


Satt på väggen med Mirre.

Knäppisarna som jag får stå ut med när päronen spendera en vecka i turkiet!

Hur snygg är hen egentligen? Mirre, jag och Matilda tycker skiiiiiit snygg!

Meya gillar att titta på mannen som talar med hundar.

dessa halstabletter gjorde så jag kunde äta och dricka igen, efter två dagar behövdes det verkligen!



Har varit sjuk sen onsdags så börjar bli uttråkad!!!!

Köpte denna för någon vecka sen på indiska, tyckte den va lite för fin för att vara kvar i affären liksom....sn blev det lite fler saker som jag kan lägga upp nån dag eftersom det inte finns så mkt mer att berätta om.

I think it was yesterday but i'm not sure



mot jobbbbbbbbbet


älskarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 att sprida ut ett kilo ris över golvet är ju väldigt tacksamt, ja tack Meya älskar att städa så mkt!

Spelade kvartsfinal i smålandscupen mot ifk kalmar. De ligger i div 1 och vi i div 2 matchen slutade 2-4, men duktiga var vi även fast vi förlorade!



igår, idag, nyss


besökte mormor och morfar

mormors hemmagjorda saft, ända saft jag gillar!

Hemmagjord vanilj glass mums.

dagens outfit: mjukisshorts, myslinne och morgonfrisyr ;)


Besökte gammelester (morfars mor)

Emmabodafestivalen 27-30 Juli










Tyvärr svimmade jag på fredagen hemma hos en kompis och det visade sig vara halsfluss, men annars en rolig och härlig festival med fantastiska människor!

-

Livet rullar på förfullt just nu så kan säga ärligt att jag tröttnat på bloggen! Bestämde mig faktiskt därför för att sluta och därav inga inlägg. Så att titta in idag och se att många fortfarand kikar in varje dag, ja har gjort att jag ändrat mig. Jag känner dock att jag behöver en förändring, så det kommer bli mer en bildblogg tror jag allt. Såklart ska jag försöka ha lite text också! Kan ju berätta att i stort sätt alla mina bilde är tagna med min underbar iphone 4, tänk vad allt utvecklas så att en lite mobilkamera kan ta så bra bilder.

RSS 2.0