HELP



Måste nu berätta något väldigt gulligt. Min Hund Frida hade råkats stänga in sig själv i källaren. Då kom supervalpen Meya och öppnade dörren, hon är för häftig! :)

Livet

Efter att varit hemma en dag till från skolan nu så är jag trött på att vara sjuk. Så nu ska jag ta tag i livet och imon sticker jag till skolan ;)


Sjukis

Tycker jag bord bli frisk snart. Dagen spenderades ialf med en massa filmer :)

Mamma&Mormor på äventyr



På morgonen hade jag tenta i svenska a, uppsats. Gick ganska snabbt eftersom den bara fick vara mellan 500-600 ord. Hemma vid 10.45 för att säga hejdå till min kära mor och mormor som ska till Malaisia (stavning). Jag kan säga att jag är lite sur för att jag inte fick hänga med! Men jag unna dem verkligen denna resa det är mormors 60 års present dts :)

KLIPP TILL



Efter skolan stack jag till frissan idag för att klippa till luggen lite, eftersom jag nästan inte såg något. Imon har vi tenta uppsats i svenska A, aja bara att göra sitt bästa.

Skolan den 28 mars




Har idag faktiskt tagit mig till skolan. Känns som om jag börjar bli bättre nu, tummen upp! Sitter just nu på Historian med sötisen Julia och vi väntar bara på att få sluta.

söndag

Har tillbringat största delen av dagen i sängen. Förkylning, hosta, halsont och feber. Ska jag aldrig bli helt frisk eller? :(

Växjö





Hade väldigt trevligt och kul på stan med Mirre idag. Roligast hade vi nog på kompaniet när vi försökte hitta byxor. En som hjälpte oss sa att man skulle ta så små det bara gick för att de töjde ut sig, man kan nog inte riktigt förklara men de andra i butiken tyckte nog vi va lite knäppa. Vi lät ju inte så bra båda väldigt hesa och skrattade och blev mer hesa och ja.. Det inhandlades ganska mkt kan jag säga och vad, kommer upp när jag har det på mig. Nu ska jag käka en stor fet pizza sen sova!!!

In the cold early morning



Runt 5 kände jag att jag inte skulle få någon sömn alls. Så jag tog på mig varma mjukiskläder och tog en runda med hundarna. Kan säga att det inte var en kotte ute 05.15 på en lördagsmorgon, haha lite knasig är jag allt. Nu ska jag göra gröt är megahungrig efter att ha varit vaken så länge!

Stylisterna



Jag hade tänkt komma i säng tidigt men det gick ju inget vidare. Istället sitter jag och tittar på stylisterna och ser att klockan är 04:13. Jag som ska upp vid halv 8, tur att det är helg!

Våffeldagen



Idag va det då våffeldagen så jag fixade lite våfflor till mig och familjen som vi myste på. Imon har jag planerat in stan är riktigt taggad! Tråkigt inlägg men så blir det ibland på kvällen (:

I want it


Är väldigt shopping sugen! Så har tittat ut lite som defenitivt ska hamna i min garderob om jag bara kommer in till stan snart :)

fika med Emelie



Idag tog Emelie och jag en lite fika hemma hos mig. Jag fick min julklapp och födelsedagspresent, haha lite sent men vi hade totalt glömt bort det. En leopardsjal, ett doftljus och tre nagellack. Tack sötnos du hittar alltid något fint :) <3

24 mars




Idag försökte jag tvinga iväg mig till skolan men det gick inte. Så istället har jag myst ner mig i sängen och även suttit lite i solen med tjocktröja och i lä. Nu ska jag mysa ner mig med hundarna i sängen och titta på nån film. Sen ska jag ta upp kampen mot min lilla sjuka så jag kan träna imon! (:

Dansträning







Idag efter skolan kom Elma hit. Först hjälpte jag henne lite med hennes svenska inlämning sen dansade vi. Elma du är grym! Så du få helt enkelt stå ut med mig tills jag ialf kan dansa ;)

Elma&Jag






Idag när jag vaknade hade jag blivit förkyld (igen!) Lite jobbig svenska och sen ganska rolig spanska med Elma. Nu är det engelska och sen äntligen lunch :)

lycka



Kan inte säga att jag la ner så mkt tid på pluggningen. Började till och med städa mitt rum istället. Så nu är det riktigt fint, ska nog torka golvet innan jag sticker till skolan imon. Jag var även ner på träningen och fryste tårna av mig men det är det värt om man bara få vara på en underbar fotbollsplan! Att spela fotboll är lycka, det är inte en hobby för mig det är en del av mig.

I can only smile



Åt frukost i solen innan jag och mamma stack bort till simhallen för att träna. Jag köpte gymkort och när jag joggade känndes min fot helt okej, tummen upp! Väl hemma efter ett roligt gympass gjorde jag och James kyckling/ägg sallad till lunch. Sen gick jag ut och satte mig i solen igen. Nu har jag tvingat mig själv att ta tag i läxorna, är det studiedag så är det...

jobb


Iag efter skolan jobbad jag tre timmar innan jag slog mig ner framför tvn. Till kvällsmat gjorde jag kladdkaka och nu ska jag klicka igång en film innan det är dags att sova :)

Up in the sky



Lite segt att stiga upp idag, fast det är det nästan varje morgon. Dagen började med kemi, tycker det är skönt nu när man fattar det mesta. Sen var det svenska och efter det spanska. Har nyss gjort prov/test på datorkunskap fick 18/18 & 10/12. Nu kan jag äntligen andas ut från det! Nu ska jag göra klart de sista inlämningar i kursen sen är den slut!!! :)

A wonderful feeling



Idag när jag steg upp sken solen! Så jag satte mig ute på terassen och åt frukost. Tog en dusch innan jag stack ner för att titta på träningsmatchen. Jag satte upp luggen men gud vad konstigtr det känns, är så van vid att ha den nu.  Efter matchen undersökte min underbara moster min stukade fot, bra att ha en privat sjukgymnast. Kan nog börja träna fotboll redan på fredag om jag bara kör mycke rehab och om svullnaden går ner. Är väldigt lycklig av det beskedet har redan missat för mycket fotboll! Tog sedan en runda med Otto (:

Myspysdag med Mirre



Har hamnat lite efter i bloggandet men ska allt försöka komma ikapp nu. Igår spenderade jag dagen med Mirre. Vi tog en rejäl sovmorgon, gick upp och åt frukost innan vi tog en runda med otto. Vi tittade på filmen "How to train your dragon" verkligen värd att se. Fixade till raklettgrillen och gjorde fruktsallad. Vi åt och såklart tramsade vi runt innan hon stack hem runt 11. Jag har aldrig sett Titanic, helt knäppt va!? Så jag myste ner mig i sängen och satte på titanic. Vilken underbar film! (:

KLUMPIGAJAG



Igår på idrotten körde vi fotbollstennis och då lyckades jag vrida knät och stuka foten på en och samma gång. Hur klumpig får man vara! Jag som precis blivit frisk och skulle börja träna fotboll nästa vecka, där sprack de planerna. De senaste två åren har jag stukat foten 4 gånger men denna gången var det ialf vänsterfoten, fördel när man är högerfotad.

Gårdagen



Kvällen blev riktigt lyckad tycker jag. Först var det rugby, tjejerna var jätteduktiga och vann! Tyvärr vann inte killarna men det var väldigt kul att se, då det var jämn match. Eftre det gick vi på förfest hos Sanna, innan vi stack vidare till Amigo. Bra musik, härligt ( & lite läbbigt) folk och jätte mycket dans. Så kan man nog sammanfatta kvällen. Och kvällen avslutades med en massa skratt då Mirre stoppades av polisen... Mirre hade lånat mina klackskor( både förstora och höga klackar) så efter en lång kväll på dansgolvet tog hon av sig dem och gick hem med vantarna på fötterna. Så när en polisbil körde förbi vände de och körde tillbaka och stannade bredvid Mirre. De frågade om hon hade skovskav ( ja) sen undrade de hur långt hon hade hem. Och vi stod 5m från mitt hus, haha. Så de två väldigt snälla, kvinnliga poliserna skrattade och körde vidare (:

Fest

Kan bara säga en sak, megakul!


Crossfit



Efter skolan hängde Julia med mig hem en liten stund. Blev lite fika och prat om vad vi ska ha på oss imon. Sedan mysde jag ner mig i sängen med datorn och tittade på film. Sedan kom Mirre en stund och vi flabbade runt.
Nu har jag kommit hem från crossfiten ( träningsvärk imon då) kul att träna redigt igen! Nu ska lilla Moa ta och sova för hon är så trött! (:

Det är så det är




Innan skolan hann jag med en liten runda med hundarna, usch vad kallt det va! Nu sitter jag här i skolan på persondatorer, "jättekul". Vi sitter med datorerna sen river vi ut lite sidor i en bok. Ska bli skönt när vi tentat av kursen men gud så mkt vi ska kunna.

16 mars



Härliga pratstunder vi har med polackerna på skype i skolan. Dagen var helt okej, hade några redovisningar men det gick bra. Vill ha vår nu!

Slappardagen



Idag har jag bara njutit av att var ledig. Har spelat gitarr, varit ute med hundarna och försökt mig på att teckna. Nu ska jag strax sticka ner till träningen och titta en stund, på torsdag är det crossfit då ska jag träna! Så får jag hoppas att mammasen tillåter mig att träna fotboll nästa vecka.

If I dare


Armbanden fick jag av Sanna, tack de var jättefina (: <3

Var bara i skolan till lunch idag, mådde dåligt. Men nu mår jag bättre så jobbade en stund, kuligt! :) Imon är jag ledigt ska bli väldigt skönt.

Dagen


Lite av vad jag fick + pengar och presentkort. Tack alla! (:

Idag har jag tränat små tjejer i fotboll innan jag stack till lagaktiviteten med damlaget. På kvällen tog Mirre och jag en runda på inlinesen och åt min goda tårta.

Minfödelsedag



Idag är jag 17 år tänk vad tiden går snabbt! Så gottade till det med tårta och läsk till frukost, mums!

Kalas



Blev ingen sovmorgon idag för jag fick hoppa in och jobba, 8.30-14.30. När jag kom hem gjorde jag klart tårtan, fixade sallad och tacopaj. Nu har alla gått hem och jag sitter utslagen i soffan, fick en massa fina presenter :)

Tårtbakande, pizza





Har damsugt hela huset nu när vi äntligen köpt ny centraldammsugare. Har även börjar baka riscrispstårta, som jag ska göra klar imon. Vi gjorde pizza till kvällsmat, den blev jättegod! Nu ska jag baka paj som ska användas imon. Blir tidigt i säng ikväll :)

11 Mars



Skoldagen slutade med idrott, jobbig idrott. Vi hade crossfit och jag som är så otränad just nu! Så jag jag kommer vell ha träningsverk imon. Idag har jag en massa jag ska hinna med så ska ta tag i det nu, så jag hinner allt! (:

Lite träning





Spelade lite innebandy med mamma, James + några till. När vi kom hem tog mamma och jag ett styrkepass i vårt gym, men jag tog det lungt. Får inte börja träna fotboll för mamma än men hoppas på att få träna nästa vecka! För nu är jag nästan helt frisk :)


DRAMA






Idag på dramat började vi fixa till vår dockteater (gosidjur). Kul hade vi! Man kunde ju välja mellan musik och bild.. eller så väljer man drama så man får allt! Lite kul att vår lärare tillslut fick säga att hon faktiskt var tvungen att gå, eftersom vi redan hade slutat för 40 minuter sen (:

Skolan




Översta bilden är från historian. Annelie och jag har videosamtal och gör fula grimaser, fast hon bara sitter 2 meter bort. Nu har precis persondatorer börjat, har två lektioner med persondatorer på torsdagar. (Fast jag har faktiskt lärt mig lite.) Efter det så är det drama vilket är väldigt kul, känns inte precis som skola :)

Från rufs till rakt



Eftersom Mirre borstat igenom hela mitt hår, tänkte jag att jag lika gärna kunde platta det. Så innan jag gick och la mig igår satte jag mig ner och plattade hela håret, så att jag slapp stiga upp så tidigt idag. Just nu sitter jag på persondatorer och det är vell inte riktigt mitt favo ämne.  Nu börjar jag äntligen bli frisk ialf så jag har mkt mer energi och är mkt gladare. Så jag ska nog kunna stå ut lektionen och även resten av dagen utan problem (:

Vadå volym....



Vet inte vad jag ska skriva idag så bilderna säger hur jag spenderat dagen lite. Efter skolan kom Mirre, vi spelade lite gitarr och tramsade runt. Gud var kul vi har när båda är på Väldigt bra humör, haha. Sen ville hon se hur mitt hår blev när man borstade det, ja ni ser bilden längst ner. La också in en bild hur min navelpiercing ser ut just nu, tack mamma igen! Nu ska jag äta och umgås en stund med familjen :)

Tisdag med vår




Tog en lite sovmorgon innan jag gick upp och åt frukost. Att jag senare somnade igen i soffan beror nog på att det blev lite sent igår. Väl utvilad gick jag ut och satte mig i solen, att kunna sitta i linne utan att frysa känns riktigt härligt! Pluggade lite spanska och tittade på några avsnitt 90210. På eftermiddagen tog jag och James på oss inlinesen och åkte en lite runda i lilla Emmaboda.

Navelpiercing




Fick ett sms av mamma idag när jag var i skolan, att jag skulle ta piercing kl 12.30. Jag fyller år på söndag så fick jag det i present. Annelie ville hänga med så vi stack dit och tog hål, sen tillbaka till skolan. Allt gick vell på en kvart ungefär och är glad att det inte gjorde ont! Annelie sa att hon tyckte det var läbbigt när det knäckte till och Malin (som gjorde det på mig) sa att det var för att jag hade så vältränad mage(haha), för då var hon tvungen att trycka egenom musklerna också.

 Sitter just nu på historia B första lektionen som slutar om 25 min, sen ska jag hem och äta :)

Vårkänslor





Var ut och gick en timme i vårvädret, vilket var underbart! Små bäckar där isen nästan försvunnit, en granskog där man ser marken och en underbar blå himmel gör att man blir mycket piggare.
 Idag har jag bara tagit det lungt suttit och solat på terassen och tittat lite på vasaloppet, jaktstarten och Em i friidrott. Har också pluggat en stund, så är helt nöjd med vad jag åstakommit i dag :)

Lördagen




Stor del av dagen har spenderats framför MTV då jag tittat på the city. Åt ägg & räk macka till kvällsmat innan Lotta och Thomas kom till oss. Vi slöade lite framför melodifestivalen innan vi satte på ett bildspel från Thailand. Imon måste jag ta tag i läxorna!

sunshine




Var ute och gick med Otto(mormor&morfars hund) i det finfina vädret. Nu börjar det äntligen kännas som vår, hoppas bara snön kan försvinna också. Det vore inte helt fel med grönt gräs och löv på träden heller. Tyvärr har jag fortfarande en hemskhost som sitter nere i lungorna så kan inte vara ute så länge, men jag njuter av det lilla.

Tjejkväll






När jag kom hem var Julia och Emelie hos mig med pizza. Så jag fick lite snabbt slänga ihop min fullkornspizza, innan vi slog oss ner i soffan framför äntligen fredag. När vi tröttnat på tvn, spelade vi BUZZ. Med tur och tävlingsinriktad vann jag alla gånger ( okej, vi spelade bara 2 omgångar) men iallafall. När de gått satt jag och fönstershoppade på datorn, finns så mkt jag vill köpa! Nu ska jag ta att spela lite gitarr innan jag ska gosa ner mig i sängen.

LYCKLIG




Dagen började helt okej, var jättetrött som vanligt men var så lycklig. Vet inte riktigt vrf men det är ju fredag bara att njuta av det. Det bästa med fredagar är att vi har 3 lektioner, lunch och sen idrott, skoldagen gå på ett kick! Ikväll kommer tjejerna :)

Snart fredag





Usch, är så trött nu för tiden så det är skönt att det är fredag imon! Blev klar med en av mina masker idag på dramat. Vi bestämde också vilken pjäs vi ska spela upp sen. När jag kom hem somnade jag sen stack jag med mamma och spelade lite innebandy. Nu ska jag äta, lite läxa sen sova :)

projektarbetet



Skolan idag var ungefär som vanligt utom sista lektionen då vi tog kontakt med eleverna från Polen. Vi ska göra ett arbete tillsamans om östersjön som sen ska skickas till EU ingen press där. Så vi försökte skype med dem och få reda på vilka som var i de olika grupperna så vi kunde börja jobba. Vi få vell se hur det här slutar med det ska ialf bli kul att åka till Polen och sen att de kommer hit. När jag kom hem somnade jag i soffan, är ju ine riktigt frisk än, åt och nu ska jag snart gå och lägga mig så jag klarar av att gå till skolan imon.

tisdag





Vaknade tidigt då Pepsi (Meyas bror) kom hit runt 8. Asså, vilka hulliganer de två är tsm! Har ialf läst ut utvandrarna och skrivit inlämningen. Och eftersom jag är världens bästa dotter har jag städat kylskåpet idag också.

RSS 2.0